Star Wars: Vzestup Skywalkera - První zámořské reakce na završení nové trilogie jsou venku

Star Wars: Vzestup Skywalkera - První zámořské reakce na završení nové trilogie jsou venku | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Podle některých není Vzestup Skywalkera nejlepší Epizodou Star Wars. Je na hony vzdálená Poslednímu z Jediů. 

Za velkou louží si odbyly premiéru Star Wars: Vzestup Skywalkera J.J. Abramse a několik novinářů se mohla podělit skrz tweety o svoje první dojmy. Co si z jejich slov můžeme vzít? Zřejmě nejde o dokonalý nebo nejlepší Star Wars film, ale divákům dá odpovědi na všechny nezodpovězené otázky z předchozích Epizod. Tahle poslední završuje novou trilogii a ukončuje ságu jako celek. Někdo dodává, že je to uspokojivý závěr ságy.

Vzestup Skywalkera je naprosto jiný než Johnsonův Poslední z Jediů, ale podle některých není tak svěží jako předchozí Star Wars od J.J. Abramse -  Síla se probouzí. Je to snímek, který je temný, krásný, plný akce, nečekaných zvratů a nabízí množství úlitbám fanoušků, které na všechny diváky nemusí fungovat.

Dále se objevují tvrzení, že se v nových Star Wars dají vidět dva až tři filmy najednou - v dobrém i zlém. Nicméně bychom se měli připravit na epický snímek, jemuž nechybí humor, srdce nebo láska. Co se týče postav, tak jmenovitou zmínku si vysloužili zatím jenom Finn a Poe, jejichž společné scény si ukradnou celý film pro sebe, a Leia (zesnulá Carrie Fisher), jež údajně dostává hezké rozloučení. Nové postavy jsou prý povedené.

Někdo tedy tvrdí, že nové Star Wars jsou jen dobré nikoliv skvělé, ale jiný zase mluví o ohromujícím úspěchu a nádherném rozloučení, které si Star Wars fanoušci určitě zamilují.  Když už i američtí novináři na premiéře nejsou jednotní, můžeme předpokládat, že napříč fandomem se budou názory teprve různit.

Star Wars: Epizoda IX je závěrečným dílem populární filmové série. Režíruje J.J. Abrams, scénář napsal společně s Chrisem Terriem. Produkuje Kathleen Kennedy. V hereckých rolích se vracejí Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, Billie Lourd, Mark Hamill, Anthony Daniels, Billy Dee Williams a Carrie Fisher. Nově obsazení doplňují Naomi Ackie, Richard E. Grant a Keri Russell.

Zdroj: Collider

Star Wars: Vzestup Skywalkera

20.12.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Star Wars: Vzestup Skywalkera - První zámořské reakce na završení nové trilogie jsou venku | Fandíme filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera - První zámořské reakce na završení nové trilogie jsou venku | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest