Black Widow: Mladší Vdova trvá na tom, že nový film není o předávání štafety

Black Widow: Mladší Vdova trvá na tom, že nový film není o předávání štafety | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Nastupující Florence Pugh slibuje epický zážitek na všech úrovních.

Ve snímku Black Widow se představí hned několik žen, které prošly stejným programem, jako Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) známá z Avengers a dalších předchozích Marvel filmů. Pro Natashu by to měl být film vůbec poslední (ostatně, v hlavní časové linii je mrtvá), pro její mladší kolegyni Yelenu (Florence Pugh) naopak první. Nabízí se otázka, zda ve snímku dojde k předání štafety od jedné Vdovy k druhé a zda se můžeme v budoucích týmových filmech těšit na Yelenu v pozici, jakou dosud mezi Avengery a agenty S.H.I.E.L.D.u držela Natasha.

Pugh v rozhovoru popřela, že by ve filmu k něčemu takovému otevřeně došlo a bylo to pro filmaře prioritou. Když se film natáčel, tak jako předávání štafety podle Florence rozhodně nepůsobil. Všichni se tenkrát zkrátka upřímně snažili natočit komplikovaný a bolestivý příběh, na který spousta fanoušků dlouho čekala. V jiném rozhovoru herečka dodala, že Scarlett se sólovku Black Widow snažila natočit zoufale dlouho a nakonec z toho vzešlo něco speciálního a výjimečného. Čeká nás prý epický zážitek na všech úrovních.

To jsou samozřejmě takové ty marketingové řeči, avšak podstatná je část o tom, že tenhle film nebyl o předávání štafety. To vlastně dává smysl. Nic z toho, co jsme o filmu zatím věděli nenasvědčuje, že by se Natasha nějak pokoušela najít svoji náhradnici nebo že by na prvním místě byl nějaký Yelenin obdiv vůči Natashe. Navíc se příběh odehrává v minulosti a Natasha po něm stále ještě byla bojeschopná a vypravila se na další mise s Captainem Amerikou, kterých se účastnila až do začátku údálostí filmu Avengers: Infinity War.

Zároveň je ale třeba říct, že Florence nijak nevyloučila, že by po Scarlett v budoucnu skutečně mohla pochodeň převzít. V aktuálním filmu to nebude tématem číslo jedna, ale dříve či později se i tak můžeme dočkat situace, kdy Yelena bude nucena spolupracovat s dalšími superhrdiny. Vzhledem k tomu, že vůči nim má podstatně nižší důvěru, než Natasha, mohla by to být celkem zábava.

Snímek se odehrává po událostech Captain America: Občanská válka, v době, kdy je Black Widow sama, na útěku a musí se vyrovnat se svou minulostí. Scénář filmu napsali Jac Schaeffer a Ned Benson. Režíruje Cate Shortland. V hlavní roli se vrací Scarlett Johansson. Dále hrají O-T Fagbenle, Florence Pugh, David Harbour či Rachel Weisz. Datum premiéry je stanovené na 1. 5. 2020.

Zdroje: Uproxx, CBM

Galerie: 7

Black Widow: Mladší Vdova trvá na tom, že nový film není o předávání štafety | Fandíme filmu Black Widow: Mladší Vdova trvá na tom, že nový film není o předávání štafety | Fandíme filmu Black Widow: Mladší Vdova trvá na tom, že nový film není o předávání štafety | Fandíme filmu Black Widow: Mladší Vdova trvá na tom, že nový film není o předávání štafety | Fandíme filmu Black Widow: Mladší Vdova trvá na tom, že nový film není o předávání štafety | Fandíme filmu Black Widow: Mladší Vdova trvá na tom, že nový film není o předávání štafety | Fandíme filmu Black Widow: Mladší Vdova trvá na tom, že nový film není o předávání štafety | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu