Rabbids: Potrhlí králíci z videoher snad už vážně přeběhnou do filmu

Rabbids: Potrhlí králíci z videoher snad už vážně přeběhnou do filmu | Fandíme filmu
Ubisoft
Zobrazit dalších 6 obrázků
První filmové dobrodružství zlobivých králíků už má skoro režiséra. 

Když vývojářské studio Ubisoft vidělo, jak neslavně dopadají filmy podle videoher, řeklo si, že bude nejlepší mít nad svými filmovými projekty plnou kontrolu. Proto vznikla filmová divize Ubisoft Motion Picture, kde se měly zrodit nový akční Far Cry, městská akce Watch Dogs a praštění králíci Rabbids. Dalo by se říct, že se po všech projektech slehla zem. Jenom k Watch Dogs později byli oznámeni scenáristé Deadpoolů a Rabbids měli vzniknout ve spolupráci UBM a studia Sony. Pak přišel do kin Assassin’s Creed, který filmovým adaptacím pověst příliš nevylepšil.

Zatímco pokračování vrahů v kápích asi jen tak nebude, přicházejí zpátky na řadu Rabbids. Králíkovitá stvoření dělají neplechu a bordel, blábolí a křičí „Bwah!“, kdykoliv pocítí návaly adrenalinu. Poprvé se objevili ve videohře Rayman, kde trápili titulního hrdinu. Získali si však takovou oblibu, že se později stáli pány vlastních videoher, řádili v animovaném seriálu a komiksech. Představa Ubisoftu byla taková, že film měl být zábavou pro celou rodinu a být kombinací živých herců a počítačové animace jako tomu bylo u Šmoulů.   

O film se nově pokusí ve studiu Lionsgate, kde na něj bude z producentské pozice dohlížet Jason Altman, Margaret BoykinUbisoft Film & TV a producenti hrané Krásky a zvířete Todd Lieberman a David Hoberman. Režie se s největší pravděpodobností ujme Todd Strauss-Schulson (Zahulíme uvidíme 3, No není to romantika?). Scénář napsali Matt Senreich, Tom Shepard a Zeb Wells, úpravy dělal Todd Rosenberg. Ale to bylo ještě v době, kdy snímek chystalo UBM se Sony.

Zdroj: Deadline

Galerie: 7

Rabbids: Potrhlí králíci z videoher snad už vážně přeběhnou do filmu | Fandíme filmu Rabbids: Potrhlí králíci z videoher snad už vážně přeběhnou do filmu | Fandíme filmu Rabbids: Potrhlí králíci z videoher snad už vážně přeběhnou do filmu | Fandíme filmu Rabbids: Potrhlí králíci z videoher snad už vážně přeběhnou do filmu | Fandíme filmu Rabbids: Potrhlí králíci z videoher snad už vážně přeběhnou do filmu | Fandíme filmu Rabbids: Potrhlí králíci z videoher snad už vážně přeběhnou do filmu | Fandíme filmu Rabbids: Potrhlí králíci z videoher snad už vážně přeběhnou do filmu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest