Matrix 4 o sobě znovu dává vědět – obsazení dál roste

Matrix 4 o sobě znovu dává vědět – obsazení dál roste | Fandíme filmu
Warner Bros. Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Režisérka Lana Wachowski sáhla po starém známém.

Je patrné, že natáčení nového Matrixu už je skutečně za rohem, protože obsazení se rychle doplňuje. Před pár dny byl obsazený Jonathan Groff, nově obsazení doplňuje také Toby Onwumere. To v současnosti není žádná celosvětově známá hvězda, tak uvidíme, zda mu filmaři chtějí dát šanci v kariéře poskočit kupředu, anebo dostal jen vedlejší roli. Bližší podrobnosti o tom, koho by měl hrát, zatím nemáme. Herec se v minulosti hodně věnoval divadlu a vystupuje v seriálu Empire. Nejdůležitější však asi bude, že už se zná s režisérkou Lanou Wachowski, se kterou natáčel seriál Sense8.

O čtvrtém Matrixu zatím víme tolik, že jej točí Lana Wachowski, spoluautorka původní trilogie. Scénář spolu s ní píší Aleksandar Hemon a David Mitchell. Z původních filmů se vracejí herci Keanu Reeves (Neo), Carrie-Anne Moss (Trinity) a Jada Pinkett Smith (Niobe). Nově je doplňují Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Neil Patrick Harris a Jonathan Groff. O zápletce vůbec nic nevíme, pouze se objevují nepotvrzené zvěsti o tom, že by Yahya mohl hrát mladého Morphea, Jessica by mohla hrát novou hlavní hrdinku a Neil možná představuje záporáka. Vzhledem k tomu, že se má točit příští rok, zřejmě můžeme doufat v premiéru v roce 2021.

Dole v galerii můžete vidět Tobyho v seriálu Sense8.

Zdroj: Deadline

Galerie: 5

Matrix 4 o sobě znovu dává vědět – obsazení dál roste | Fandíme filmu Matrix 4 o sobě znovu dává vědět – obsazení dál roste | Fandíme filmu Matrix 4 o sobě znovu dává vědět – obsazení dál roste | Fandíme filmu Matrix 4 o sobě znovu dává vědět – obsazení dál roste | Fandíme filmu Matrix 4 o sobě znovu dává vědět – obsazení dál roste | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest