Black Widow: Příští Marvel film má změnit náš pohled na to, co se stalo v Avengers: Infinity War a Endgame

Black Widow: Příští Marvel film má změnit náš pohled na to, co se stalo v Avengers: Infinity War a Endgame | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Šéf Marvelu o tom, proč se rozhodli natočit film o Black Widow, i když už postava teoreticky nemůže mít na budoucnost Marvelu vliv. Také je tu bližší pohled na jednotlivé postavy.

Příští květen odstartuje Marvel čtvrtou fázi svého filmového univerza se snímkem Black Widow. Scarlett Johansson se poosmé vtělí do role nezastavitelné agentky a poprvé to bude v jejím samostatném filmu. Příběh postavy byl v Avengers: Endgame podle kreativního šéfa Marvelu Kevina Feigeho uzavřen co nejhrdinnějším způsobem. V Black Widow potom prozkoumáme část jejího života, kterou jsme nikdy předtím neviděli. Feige tvrdí, že nikdy nebylo v plánu natočit film s hodně mladou Natashou, kde by bylo třeba roli přeobsadit, protože Scarlett Johansson zkrátka JE Natasha Romanoff. Šéf Marvelu ještě upřesnil, že nechtěli natočit film, kde by mladší herečka ztvárňovala postavu „po celou dobu“, takže je dost dobře možné, že na nějaký ten kratší flashback do mládí dojde.

Dále Feige mluví o tom, že jsme viděli hrdinku ve všech Avengers filmech, ale mezi nimi se stalo mnoho věcí, o kterých jsme zatím neslyšeli a nic jsme se o nich nedozvěděli. Tvůrci přišli s myšlenkou, že odvyprávějí příběh, který se odehrál mezi Občanskou válkou a Infinity War a zároveň ukáží, jak tyhle události přímo ovlivnila Natashina dávná minulost. Sólovka Černé vdovy nemá být nikterak zbytečná a nakonec prý po jejím zhlédnutí uvidíme ve zcela novém světle chování Natashy v Infinity War a Endgame. Jsme upřímně zvědaví, zda snímek skutečně přinese nějaké zásadní odhalení, anebo jde z Feigeho strany jen o klasické marketingové mazání medu kolem huby.

Objevila se také celá řada figurek, které přinášejí bližší pohled na Natashu Romanoff, Yelenu Belovu (další agentku z programu Red Widow), Red Guardiana (sovětskou obdobu Captaina Ameriky) a Taskmastera (záporáka filmu, který se v komiksech vyznačuje schopností imitovat bojovou techniku svých oponentů. Všechny figurky si můžete prohlédnout dole v galerii.

Snímek se odehrává po událostech Captain America: Občanská válka, v době, kdy je Black Widow sama, na útěku a musí se vyrovnat se svou minulostí. Scénář filmu napsali Jac Schaeffer a Ned Benson. Režíruje Cate Shortland. V hlavní roli se vrací Scarlett Johansson. Dále hrají O-T Fagbenle, Florence Pugh, David Harbour či Rachel Weisz. Datum premiéry je stanovené na 1. 5. 2020.

Zdroje: CBM, IGN

Galerie: 9

Black Widow: Příští Marvel film má změnit náš pohled na to, co se stalo v Avengers: Infinity War a Endgame | Fandíme filmu Black Widow: Příští Marvel film má změnit náš pohled na to, co se stalo v Avengers: Infinity War a Endgame | Fandíme filmu Black Widow: Příští Marvel film má změnit náš pohled na to, co se stalo v Avengers: Infinity War a Endgame | Fandíme filmu Black Widow: Příští Marvel film má změnit náš pohled na to, co se stalo v Avengers: Infinity War a Endgame | Fandíme filmu Black Widow: Příští Marvel film má změnit náš pohled na to, co se stalo v Avengers: Infinity War a Endgame | Fandíme filmu Black Widow: Příští Marvel film má změnit náš pohled na to, co se stalo v Avengers: Infinity War a Endgame | Fandíme filmu Black Widow: Příští Marvel film má změnit náš pohled na to, co se stalo v Avengers: Infinity War a Endgame | Fandíme filmu Black Widow: Příští Marvel film má změnit náš pohled na to, co se stalo v Avengers: Infinity War a Endgame | Fandíme filmu Black Widow: Příští Marvel film má změnit náš pohled na to, co se stalo v Avengers: Infinity War a Endgame | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu