Sám doma: Nový film našel náhradu za Macaulayho Culkina

Sám doma: Nový film našel náhradu za Macaulayho Culkina | Fandíme filmu
20th Century Studios
Stále to vypadá, že v nové verzi Sám doma celý koncept bude tentokrát postavený na hlavu.

Příspěvek byl původně vydaný 11.12. 2019, u příležitosti Vánoc si jej připomínáme.

V létě jsme se dozvěděli, že Disney po odkoupení studia Fox hodlá znovu oživit značku Sám doma. Ta jen v kinech utržila přes 900 milionů dolarů a nejslavnější první dva díly udělaly z Macaulayho Culkina hvězdu. Následující filmy však byly s novým obsazením stále méně a méně úspěšné, až ty poslední šly rovnou na video nebo přímo do televize. Příliš tedy nepřekvapí, že nový film bude uvedený exkluzivně na streamovací službě Disney+.

Zatímco v původním filmu (a svým způsobem ve všech následujících) střežil malý hrdina svůj dům před lupiči, v novém snímku se má krata lehce obrátit. Dle neoficiálních informací má pojednávat o manželském páru, který ve snaze zachránit svůj domov před finančním zrujnováním začne válku s klukem, který jim ukradl zděděný předmět nevyčíslitelné hodnoty. Je možné, že název nakonec bude změněný, i když zatím se interně skutečně mluví o rebootu značky Sám doma (protože jde stále o souboj kluka s dospěláky v domácnosti).

Čerstvě se dozvídáme, že kluka ztvární Archie Yates, jenž na sebe upozornil vedlejší rolí v druhoválečné satiře Králíček Jojo. Dospělý pár pak ztvární Ellie Kemper (Unbreakable Kimmy Schmidt) a Rob Delaney (Peter z Deadpoola 2). Scénář napsali Mikey Day a Streeter Seidell (Saturday Night Live). Režíruje Dan Mazer (Who is America, Dirty Grandpa).

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest