Šťastný nový rok: Podívejte se na trailer ke slovenskému pokusu o Lásku nebeskou

Šťastný nový rok: Podívejte se na trailer ke slovenskému pokusu o Lásku nebeskou | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
I tahle slovenská vánoční paráda dorazí v prosinci do českých kin.

K Vánocům už tradičně patří vánoční romantické komedie, přičemž letos se této úlohy ujme v českých kinosálech snímek Šťastný nový rok. I když se jedná o slovenskou produkci, tak se dočkáme celé řady českých herců, včetně Jiřího Bartošky nebo Jakuba Prachaře. Už na první pohled je patrné, že Láska nebeská 2.0 se ani tentokrát konat nebude, nicméně čeští a slovenští diváci na tohle volání mladého režiséra Jakuba Kronera (Love, LokalFilmis) zřejmě uslyší. Tematicky podobný kousek totiž letos v prosinci v kinech nenajdete a faktem je, že divácká poptávka si tento typ filmu prostě žádá. Producentka a scenáristka Adriana Kronerová o filmu řekla: ,,Šťastný nový rok je poctou starým československým filmům, které dokázaly pobavit celé generace diváků v čase svého vzniku i několik desetiletí poté. Zároveň chceme nabídnout divákům jejich moderní a současnou verzi.“ A o čem to celé má být? Oficiální synopse vypadá následovně:

Láska má mnoho podob a nakonec si najde každého, vzkazuje zimní romantická komedie Šťastný nový rok, jejíž příběh začíná těsně před Vánocemi a končí na Nový rok. Film se odehrává v pohádkově zasněžených Vysokých Tatrách, kde se na jednom místě sejde parta kamarádek, jejich blízcí i úplní cizinci. Každý z nich tu má svůj vlastní příběh. Během několika dní dovolené bude někdo z nich čelit především trapasům, jiný zas životním výzvám nebo změnám, někdo bývalým a jiný naopak budoucím láskám. Na všechny bez rozdílu ale čeká řada romantických a komických situací a nějaké překvapení.

Čtyři přítelkyně vyrážejí na tradiční lyžovačku a dovolenou do Vysokých Tatrách, aby tam společně strávily Silvestr. Spojuje je dlouholeté přátelství, ví, že se mohou jedna na druhou spolehnout. S chlapama to má v tuhle chvíli každá trochu jinak a každá z nich se nachází v jiné fázi partnerského vztahu. Tak třeba Hana (Táňa Pauhofová) těsně před Vánocemi zjistí, že jí její přítel podvádí, a namísto společné dovolené u moře odjíždí jako obvykle s kamarádkami na hory. Veronika (Gabriela Marcinková) je naopak spokojenou manželkou ředitele hotelu, kam jedou, a který právě koupil neznámý boháč. Nový majitel má každým dnem přijet, Veroniky manžel (Prachař) proto potřebuje, aby bylo všechno perfektní, a z nervozity začne dělat šílenosti. Marcela (Antónia Lišková) je šťastně rozvedená, ovšem hned u vstupu narazí na bývalého manžela (Marek Majeský), který je tu i s mladou výstavní milenkou, modelkou a influencerkou v jedné osobě (Anna Kadeřávková). A pak už na sebe naráží na každém kroku. Nejlépe by na tom mohla být Bára (Zuzana Norisová), která se se svým mužem (Tomáš Maštalír) bezmezně miluje, přestože on neustále někde ztrácí jejich osmiletou dceru. Během týdne na horách začnou přeskakovat jiskry na překvapivých místech, ožije jedna velmi stará láska a do hry vstoupí i živý medvěd.

Česká premiéra byla stanovena na 26. prosince 2019.

Zdroj (i fotek): Bontonfilm

Galerie: 8

Šťastný nový rok: Podívejte se na trailer ke slovenskému pokusu o Lásku nebeskou | Fandíme filmu Šťastný nový rok: Podívejte se na trailer ke slovenskému pokusu o Lásku nebeskou | Fandíme filmu Šťastný nový rok: Podívejte se na trailer ke slovenskému pokusu o Lásku nebeskou | Fandíme filmu Šťastný nový rok: Podívejte se na trailer ke slovenskému pokusu o Lásku nebeskou | Fandíme filmu Šťastný nový rok: Podívejte se na trailer ke slovenskému pokusu o Lásku nebeskou | Fandíme filmu Šťastný nový rok: Podívejte se na trailer ke slovenskému pokusu o Lásku nebeskou | Fandíme filmu Šťastný nový rok: Podívejte se na trailer ke slovenskému pokusu o Lásku nebeskou | Fandíme filmu Šťastný nový rok: Podívejte se na trailer ke slovenskému pokusu o Lásku nebeskou | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest