Godzilla vs. Kong: Dorazily první záběry z bitky mezi legendárními monstry

Godzilla vs. Kong: Dorazily první záběry z bitky mezi legendárními monstry | Fandíme filmu
Warner Bros.
I drobná ochutnávka z připravovaného střetu gigantů potěšila.

Na brazilském comic-conu CCXP došlo v minulých dnech k nejednomu odhalení a jedno se týkalo i chystaného snímku Godzilla vs. Kong, tedy dalšího přírůstku do pomyslného MonsterVerse studia Warner Bros. Ačkoliv se opravdu nejedná o žádnou audiovizuální nálož, alespoň malý střípek si diváci mohli užít. Materiál zobrazuje King Konga jak tvrdě udeří Godzillu do "obličeje". Vůbec nikdo neočekával, že Warneři ukážou cokoli z duelu těchto dvou velikánů, tudíž diváci byli dosti překvapení. Materiál k nim dorazil těsně před očekávaným panelem k Wonder Woman 1984 (trailer zde), takže natěšenost byla o to větší.

I z téhle nedlouhé scénky je patrné, že King Kong a Godzilla nejsou zrovna kámoši a že jsou zhruba stejně velcí. Těžko soudit, kam se celá bitka zvrhne, avšak lze očekávat zapojení dalších monster. Spektákl Godzilla vs. Kong režiséra Adama Wingarda měl původně vtrhnout do kin po celém světě už v květnu příštího roku, ale dost možná i kvůli finančnímu nezdaru snímku Godzilla: Král monster nakonec dorazí až 20. listopadu 2020.

V době, kdy po Zemi kráčí monstra, předurčí boj lidstva o přežití Godzillu a Konga k nevyhnutelnému střetu. Dvě největší síly přírody se utkají ve spektakulární bitvě věků. Monarch se vydává na nebezpečnou misi do neprobádané oblasti, kde najde stopy původu Titánů. Lidské spiknutí zatím hrozí, že vymaže dobrá i zlá stvoření jednou provždy ze zemského povrchu. V hlavních rolích se představí Alexander Skarsgård, Eiza González, Rebecca Hall, Jessica Henwick, Kyle Chandler, Demián Bichir, Ziyi Zhang, Shun Oguri, Julian Dennison, Danai Gurira, Brian Tyree Henry, Lance Reddick a Millie Bobby Brown. Režíruje Adam Wingard, scénář napsal Terry Rossio. Datum premiéry je stanovené na 20. listopadu 2020.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest