The Falcon and The Winter Soldier: První oficiální fotky a kdy dorazí další Marvel minisérie

The Falcon and The Winter Soldier: První oficiální fotky a kdy dorazí další Marvel minisérie | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Uvidíme Moon Knighta, Ms. Marvel a She-Hulk dříve, než jsme doufali?

Vedle prvních fotek z WandaVision, nového plakátu k Black Widow a promítání vůbec prvních záběrů z Eternals přivezl Marvel na brazilský comic-con (CCXP) také minisérii The Falcon and The Winter Soldier. Šéf studia Kevin Feige o minisérii řekl, že bude pojednávat primárně o tom, že Falcon teď převzal odpovědnost za štít Captaina Ameriky a je otázkou, co s tím štítem udělá. Kromě toho také Feige nabídl tři úplně první oficiální fotky přímo z minisérie.

Bohužel, fotky se zatím neobjevily ve zrovna valné kvalitě (zvlášť ta třetí), ale pojďme se na ně blíže podívat. Fotka v chodbě ukazuje oba hrdiny velice vážné. Bucky (Sebastian Stan) buď sveřepě vyráží za konkrétním cílem, nebo je naštvaný. Pohádali se pánové spolu? Jdou zrovna z nějakého vojenského/politického jednání, kde nedostali dobré zprávy? Jsou v nemocnici? Tady vidíme, že má Bucky obě ruce v rukavicích. Na další fotce už má obě ruce venku – jak zdravou, tak robotickou. Pánové jsou buď na lodi nebo v přístavišti. Záběr vyvolává dojem, že tu možná hrdinové něco vyšetřují – vyptávají se na otázky. Třetí fotka vypadá jako někde z garáže veteránů – zdá se, že v záběru jsou alespoň dva. Pořizuje si taková auta z nostalgie sám Bucky? Anebo se odehrává něco, co odkazuje zpátky k jeho minulosti? O tom všem zatím můžeme vést jen spekulace, víc toho CCXP o minisérii neprozradilo. Fotky najdete dole v galerii.

Feige nicméně měl podle svědků v sále pronést ještě jednu zajímavou poznámku. Rozpovídal se o tom, že aktuálně se z minisérií pro Disney+ točí pouze TFATWS a WandaVision a brzy se začne natáčet Loki. K tomu připomněl, že studio chystá Moon Knighta, She-Hulk a Ms. Marvel, minisérie, které budou „připravené ke konci příštího roku“ (zhruba v době, kdy do Brazílie dorazí služba Disney+).

Co přesně to znamená? Že všechny tři zmiňované série budou k dispozici divákům už koncem příštího roku? Alespoň jedna z nich bude? Pouze v té době budou dokončené (a tím pádem připravené k uvedení v roce 2021)? Anebo že budou připravené k natáčení? Že by byly série k dispozici, to zní celkem šíleně, tím pádem by Marvel jen příští rok nabídl až sedm minisérií, což by bylo opravdu veliké číslo. A možná je to naprostá náhoda, ale pozornost může přitahovat i to, že Feige zmínil tři série ze vzdálené budoucnosti a neřekl ani slůvko o sériích, které by měly dorazit před nimi – tedy o What If…? a Hawkeyeovi.

U What If…? asi žádné důvody není třeba hledat, přeci jen je to animovaná série, která není se zbytkem filmového světa Marvelu provázaná tak neodlučně. Ale co ten Hawkeye? Že by přeci jen bylo něco na spekulacích, že má minisérie potíže kvůli osobním trablům Jeremyho Rennera? Zatím samozřejmě jen spekulujeme, víc odpovědí zřejmě dostaneme během příštího roku, až bude Marvel svoje plány na nejbližší roky opět zpřesňovat.

Minisérie The Falcon and the Winter Soldier pojednává o osudech nástupců Captaina Ameriky po událostech Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Sebastian Stan jako Winter Soldier a Anthony Mackie jako Falcon. Dále hrají Daniel Brühl jako Zemo a Emily VanCamp jako Agentka 13. Wyatt Russell se přidal jako U.S. Agent. Scénář píše Derek Kolstad, režíruje Kari Skogland. Minisérii uvidíme na podzim roku 2020. 

Galerie: 4

The Falcon and The Winter Soldier: První oficiální fotky a kdy dorazí další Marvel minisérie | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: První oficiální fotky a kdy dorazí další Marvel minisérie | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: První oficiální fotky a kdy dorazí další Marvel minisérie | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: První oficiální fotky a kdy dorazí další Marvel minisérie | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest