WandaVision: Seriál o nejmocnější hrdince Marvelu zveřejnil první fotku. Je opravdu jak ze sitcomu

WandaVision: Seriál o nejmocnější hrdince Marvelu zveřejnil první fotku. Je opravdu jak ze sitcomu | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 7 obrázků
WandaVision má mít následky pro celý zbytek 4. fáze filmového světa Marvelu, pro kterou má být nejdůležitější představení multiverza.

Marvel si odbyl svůj panel na akci CCXP v brazilském Sao Paolo, a i když nepředstavil žádný úplně nový projekt, nabídl novinky k projektům stávajícím. Začněme minisérií WandaVision, která nabídla svou úplně první fotografii. Můžete si ji prohlédnout dole v galerii a jak sami vidíte, skutečně odkazuje k tradičním sitcomům. V tomhle momentě konkrétně k americkým sitcomům 50. let minulého století, přičemž se proslýchá, že by se s přibývajícími epizodami měla minisérie vizuálně inspirovat i dalšími érami žánru. Pokud Marvel neztratí odvahu a černobílá nebude jen promofotka, ale alespoň třeba část některé z epizod, pak klobouk dolů.

Minisérie je podle ředitele studia Kevina Feigeho jedna ze dvou, která se momentálně točí (tou druhou je The Falcon and The Winter Soldier, brzy se začne točit minisérie Loki), přičemž šéf Marvelu znovu zopakoval, že minisérie dají tvůrcům možnost nabídnout úplně jiný styl vyprávění a daleko blíže nám představit již známé postavy. Filmy i minisérie budou propojené a navzájem se budou ovlivňovat.

Konkrétně WandaVision má mít následky pro celý zbytek 4. fáze filmového světa Marvelu, ve kterém studio začne představovat multiverse. V minulosti nám postupně představilo koncept hrdinů, dále supervojáků, později nás vzalo do vesmíru a nakonec na cesty napříč časem. Velkým úkolem pro čtvrtou fázi MCU bude představení multiversa (tedy sérii paralelních realit, které se mohou ovlivňovat a různé věci se v nich mohou lišit), se kterým si studio hodlá užít spoustu legrace. Nicméně víc než WandaVision nám multiversum představí film Doctor Strange in the Multiverse of Madness (se kterým ale WandaVision velice úzce souvisí) a další chystaná minisérie (jméno Feige neřekl, ale naznačil, že má na mysli Lokiho).

Feige znovu prohlásil, že je Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) jednou z nejmocnějších postav filmového světa Marvelu. V minisérii konečně naplno uvidíme, co dokáže a zásadní roli bude hrát i její přezdívka „Scarlet Witch“ (Šarlatová čarodějka), která zatím ve filmech nepadla. Jméno by mělo mít skutečně důležitý význam. Daleko blíže se seznámíme také s Visionem. V sérii bychom měli potkat také psa Sparkyho, který pochází z komiksové série Toma Kinga, z jehož komiksů o tom, jak Vision založil rodinu a odstěhoval se na předměstí, čerpá WandaVision volnou inspiraci. Celá chystaná minisérie nás pak má bavit, rozesmát a vystrašit.

Dole v galerii si můžete prohlédnout, jak komiksy Toma Kinga vypadají.

WandaVision je chystaná šestidílná minisérie od Marvel Studios, natáčená pro službu Disney+. Je pevnou součástí provázaného světa Marvelu a pojednává o tom, co bylo s Wandou Maximoff po událostech Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Elizabeth Olsen jako Wanda Maximoff, Paul Bettany jako Vision, Kat Dennings jako Darcy Lewis a Randal Park jako Jimmy Woo. Teyonah Parris ztvární dospělou Monicu Rambeau a Kathryn Hahn „vlezlou sousedku“. Showrunnerkou je Jac Schaeffer, režíruje Matt Shakman. S premiérou se počítá na jaro 2021.

Galerie: 8

WandaVision: Seriál o nejmocnější hrdince Marvelu zveřejnil první fotku. Je opravdu jak ze sitcomu | Fandíme filmu WandaVision: Seriál o nejmocnější hrdince Marvelu zveřejnil první fotku. Je opravdu jak ze sitcomu | Fandíme filmu WandaVision: Seriál o nejmocnější hrdince Marvelu zveřejnil první fotku. Je opravdu jak ze sitcomu | Fandíme filmu WandaVision: Seriál o nejmocnější hrdince Marvelu zveřejnil první fotku. Je opravdu jak ze sitcomu | Fandíme filmu WandaVision: Seriál o nejmocnější hrdince Marvelu zveřejnil první fotku. Je opravdu jak ze sitcomu | Fandíme filmu WandaVision: Seriál o nejmocnější hrdince Marvelu zveřejnil první fotku. Je opravdu jak ze sitcomu | Fandíme filmu WandaVision: Seriál o nejmocnější hrdince Marvelu zveřejnil první fotku. Je opravdu jak ze sitcomu | Fandíme filmu WandaVision: Seriál o nejmocnější hrdince Marvelu zveřejnil první fotku. Je opravdu jak ze sitcomu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu