Free Guy: Výlet Ryana "Deadpoola" Reynoldse do světa videoher působí v traileru jako neotřelá (a velká) zábava

Free Guy: Výlet Ryana "Deadpoola" Reynoldse do světa videoher působí v traileru jako neotřelá (a velká) zábava | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Vypadá to, že nás čeká takový "Lego příběh pro dospělé". Seznamte se s akční komedií inspirovanou hrami ve stylu GTA.

Vedle komiksů dostal na brazilském comic-conu zvaném CCXP prostor také Free Guy. Ten nabízí dost zábavnou premisu. Ryan Reynolds (Deadpool) si zahrál obyčejného chlápka, který žije v divokém městě, kde jej každou chvíli někdo zajede nebo přepadne při jeho nudné práci v bance, kam každý den chodí stejnou cestou, v tom samém oblečení. Časem toho začne mít „chlápek“ (Guy) plné zuby a rozhodne se vzít svůj život do vlastních rukou a něco změnit. V tu chvíli se ukáže, proč všechno bylo tak zvláštní: Guy je nehratelnou vedlejší postavou ve videohře ve stylu Grand Theft Auto, kam si hráči vyrážejí násilně zablbnout.

To všechno krásně ukazuje výživný trailer, který byl na CCXP zveřejněný a níže si jej můžete přehrát. Upoutávka ve své zběsilosti připomíná Lego příběh, další film, kde si protagonista začíná uvědomovat, že jeho život ovládají jakési vnější síly. V tomhle případě však nejde o záležitost pro celou rodinu, ale o řádně krvavou taškařici, která odpovídá tomu, v jakém stylu jsou dělané open-worldové střílečky ala GTA.

To je okořeněné tradičním hláškování Ryana Reynoldse, doplněno o řadu zjevných herních odkazů a dobře vybrané představitele vedlejších rolí. Mezi těmi vyčnívá především Taika Waititi v roli záporáka. V galerii najdete plakát a screenshoty, pod trailerem ještě vtipné video, kterým snímek včera upozorňoval na blížící se trailer. Do našich kin film dorazí 9. 7. 2020 a ve starším článku si můžete pročíst bližší podrobnosti o zápletce a tvůrčím týmu.

Galerie: 5

Free Guy: Výlet Ryana "Deadpoola" Reynoldse do světa videoher působí v traileru jako neotřelá (a velká) zábava | Fandíme filmu Free Guy: Výlet Ryana "Deadpoola" Reynoldse do světa videoher působí v traileru jako neotřelá (a velká) zábava | Fandíme filmu Free Guy: Výlet Ryana "Deadpoola" Reynoldse do světa videoher působí v traileru jako neotřelá (a velká) zábava | Fandíme filmu Free Guy: Výlet Ryana "Deadpoola" Reynoldse do světa videoher působí v traileru jako neotřelá (a velká) zábava | Fandíme filmu Free Guy: Výlet Ryana "Deadpoola" Reynoldse do světa videoher působí v traileru jako neotřelá (a velká) zábava | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu