The Batman: Další postava obsazena, nejspíš padouch Dvojí tvář

The Batman: Další postava obsazena, nejspíš padouch Dvojí tvář | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Castingové oddělení Batmana pokračuje v lovení hodně zajímavých talentů.

Do nového Batmana byl obsazený Peter Sarsgaard. Potvrdil to na Twitteru režisér Matt Reeves. Neodhalil koho herec ve filmu hraje, jako to udělal u předchozích castingových oznámení, nicméně hollyoowdská média se poptala u svých interních zdrojů a The Hollywood Reporter získal potenciální odpověď. Dle jeho špionů buď Sarsgaard hraje zkorumpovaného policajta Wassermana, anebo prokurátora Harveyho Denta. Že by mohlo jít právě o druhou variantu, možná naznačuje nedávná instagramová fotka od jeho ženy Maggie Gyllenhaal, na které manželovi oholila polovinu vlasů (viz galerie). A jak známo, prokurátor Dent se v komiksech po strašlivé nehodě mění v padoucha Dvojí tvář, který má jednu polovinu těla normální a druhou zohyzděnou a vyznačuje se určitou dualitou a rozštěpeností.

V létě se proslýchalo, že by produkce mohla do role Denta obsadit Jamieho Foxxe, Johna Davida Washingtona nebo Giancarla Esposita, ale je možné, že tihle pánové se ucházeli spíš o roli komisaře Gordona, kterého nakonec ztvární Jeffrey Wright.

Každopádně, ať už bude Sarsgaard hrát zkorumpovaného poldu nebo Denta, dejte vědět, jak vám do světa Batmana zapadá. Saarsgaard je známý pro role ve filmech jako Jak nezískat Pulitzera, Kinsey, Škola života či Mariňák. S komiksy už to zkusil, když ztvárnil v Green Lanternovi znetvořeného Hectora Hammonda. Kuriozitou je, že Maggie Gyllenhaal má s randěním s Dvojí tváří zkušenosti. V Temném rytíři hrála Rachel Dawes, Harveyho filmovou partnerku. Teď by si tedy dalšího Denta mohl zahrát její skutečný manžel. Petera si můžete prohlédnout dole v galerii.

Snímek režíruje Matt Reeves a má se odehrávat v době, kdy už je Bruce Wayne nějakou dobu Batmanem a řeší svůj další detektivní případ. Dle neoficiálních zvěstí se má děj odehrávat napříč městem Gotham, který už obývá celá řada klasických Batmanových protivníků. V hlavních rolích vystupují Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano, Matthew McConaughey, Colin Farrell, Andy Serkis, Jayme Lawson, John Turturro, Peter Sarsgaard a Jeffrey Wright. Datum premiéry je stanovené na 25. června 2021.

Zdroje: Maggie Gyllenhaal, THR,

Galerie: 5

The Batman: Další postava obsazena, nejspíš padouch Dvojí tvář | Fandíme filmu The Batman: Další postava obsazena, nejspíš padouch Dvojí tvář | Fandíme filmu The Batman: Další postava obsazena, nejspíš padouch Dvojí tvář | Fandíme filmu The Batman: Další postava obsazena, nejspíš padouch Dvojí tvář | Fandíme filmu The Batman: Další postava obsazena, nejspíš padouch Dvojí tvář | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest