Není čas zemřít: Před zítřejším trailerem Bond představuje své postavy na plakátech

Není čas zemřít: Před zítřejším trailerem Bond představuje své postavy na plakátech | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit dalších 6 obrázků
Daniel Craig pro pobavení fanoušků rozebírá historku o líbačce s hlavním záporákem.

Je oficiálně potvrzené, že už zítra uvidíme první trailer na novou bondovku Není čas zemřít. Ostatně, už jsme tu měli i první kratičký teaser, který si můžete pustit. Ještě než agent s povolením zabíjet nadělí netrpělivým fanouškům kompletní záležitost, je tu sada plakátů s ústředními postavami. Co na nich na první pohled zaujme? Začněme tím, kdo plakát dostal, a kdo ne. Moneypenny (Naomie Harris) a M (Ralph Fiennes) se například nedočkali, zatímco Q (Ben Whishaw) ano. Znamená to, že právě tenhle Bondův letitý kolega dostane na plátně z celé MI6 nejvíc prostoru? Má Whishaw lepšího agenta? Je to celé náhoda? Nebo další plakáty teprve dorazí? Z nováčků se plakátu nedočkal především Billy Magnusen. Zrovna u něj ale asi není těžké uvěřit, že bude mít pouze vedlejší úlohu, vlastně ani nevíme, jakou postavu hraje.

Zbývající dámy se dočkaly plakátů všechny. Je tu Léa Seydoux, která se vrací jako Bondova láska Madeleine. Kolegyně Naomie Harris o ní řekla, že v aktuálním příběhu je do ní Bond upřímně zamilovaný, je v oddaném vztahu, ženy respektuje a nepase po ženách pouze jako po objektech své fyzické touhy. Pak je tu plakát s Anou de Armas, jež hraje Palomu. O té mnoho nevíme, snad jen, že je to žena „živá a nezodpovědná“ a má být důležitou součástí Bondovy mise. Plakát naznačuje, že ve filmu bude déle než pár minut. A konečně je tu Lashana Lynch jako Nomi. O té se šušká, že by v úvodu příběhu měla nosit kódové označení agentka 007, protože Bond je v důchodu. Nedávno se sice objevily nepotvrzené klepy, že producenti nakonec po bouřlivé reakci části veřejnosti vyměkli a změnili její kódové označení na 001, nicméně kdo ví, třeba pravdu odhalí už zítřejší trailer. Dočkat bychom se jej měli v odpoledních hodinách, tak se stavte, budeme jej pro vás mít nachystaný.

Daniela Craiga jako Bonda asi není třeba představovat a poslední osobou v galerii je Rami Malek v úloze hlavního záporáka. Níže si můžete přehrát historku o tom, jak se Craig s Malekem po rozlousknutí obzvláště obtížné scény na plátně líbali v objetí:

Bond opustil službu a užívá si klid na Jamajce. To ale nemá dlouhého trvání. Jeho starý přítel ze CIA, Felix Leiter, jej žádá o pomoc. Mise na záchranu unesené vědkyně se ukázala být daleko nebezpečnější, než se zdálo a zavádí Bonda na stopu tajuplného padoucha, který je ozbrojený novou, nebezpečnou technologií.

V hlavních rolích hrají Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear Léa Seydoux, Ben Whishaw, Jeffrey Wright, Rami Malek, Lashana Lynch, David Dencik, Dali Benssalah, Ana de Armas a Billy Magnussen. Režíruje Cary Joji Fukunaga. Datum premiéry je stanovené na 8. 4. 2020.

Zdroje: Daily Mail, The Guardian

Galerie: 7

Není čas zemřít: Před zítřejším trailerem Bond představuje své postavy na plakátech | Fandíme filmu Není čas zemřít: Před zítřejším trailerem Bond představuje své postavy na plakátech | Fandíme filmu Není čas zemřít: Před zítřejším trailerem Bond představuje své postavy na plakátech | Fandíme filmu Není čas zemřít: Před zítřejším trailerem Bond představuje své postavy na plakátech | Fandíme filmu Není čas zemřít: Před zítřejším trailerem Bond představuje své postavy na plakátech | Fandíme filmu Není čas zemřít: Před zítřejším trailerem Bond představuje své postavy na plakátech | Fandíme filmu Není čas zemřít: Před zítřejším trailerem Bond představuje své postavy na plakátech | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest