WandaVision: Známe záporáka šíleného Marvel sitcomu z pokroucené reality?

WandaVision: Známe záporáka šíleného Marvel sitcomu z pokroucené reality? | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 5 obrázků
Můžeme také ze současných zvěstí usuzovat, kdo bude záporákem filmového pokračování Doctora Strange?

Čerstvě se k nám dostává nepotvrzená zvěst, podle které by záporákem minisérie WandaVision mohl být Nightmare. To je ve světě Marvelu vládce temné paralelní dimenze, a jak už název napovídá, jeho doménou jsou lidské noční můry, skrze které smrtelníky s chutí mučí. Tradičně jde o oponenta Doctora Strange a v minulosti tvůrci filmového Strange deklarovali, že by jej rádi představili ve filmovém pokračování. Zda se nakonec skutečně objeví tento padouch už v minisérii WandaVision, prozatím nelze s definitivní platností potvrdit ani vyvrátit.

O sérii WandaVision toho zatím oficiálně nevíme mnoho. Je dané, že se v ní vrací Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen), která má konečně naplno ukázat, proč se jí přezdívá Scarlet Witch (Šarlatová čarodějka). Zároveň se ale vrací Vision (Paul Bettany), který zemřel během událostí Avengers: Infinity War. Jakým způsobem se vrátí, zatím nebylo odhaleno. Byl zveřejněný první obrázek, který dvojici ukazuje v civilním oblečení jako spokojený manželský pár v americké domácnosti 50. let minulého století. O sérii pak tvůrci hovoří jako o mixu tradičního amerického sitcomu s klasickým marvelovským velkofilmem. Také máme čekat až psychedelickou podívanou a dále víme, že minisérie přímo vede k chystanému snímku Doctor Strange in the Multiverse of Madness, kde Scarlet Witch bude vystupovat jako jedna z hlavních postav.

Dosavadní neoficiální zákulisní zvěsti hovořily o tom, že se podstatná část minisérie má odehrávat v jakési smyšlené realitě, ve které skutečně Wanda s Visionem žijí jako šťastný pár a dokonce spolu mají dvě děti. Série má údajně skákat v čase, kdy každá epizoda má být točená stylem, jakým se točily sitcomy v po sobě jdoucích dekádách, od 50. let dál do současnosti. Děti tak mají skokově stárnout před očima a celý svět má postupně nabírat na šílenosti. Je možné, že je za takovou realitu zodpovědný právě padouch Nightmare? Jistá logika by v tom asi byla. Následně se spekuluje o tom, že vrchol může přijít v momentě, kdy si Wanda uvědomí, že vše kolem ní je pouze iluze a začne s Nightmarem bojovat. Některé teorie dokonce hovoří o tom, že v Doctoru Strangeovi 2 bude Scarlet Witch vystupovat jako padouch, po tom, co zešílí, když po prasknutí iluze přijde podruhé o Visiona a ještě k tomu ztratí „své děti“.

Co vy na to? Zní takový scénář uvěřitelně? A zamlouval by se vám?

WandaVision je chystaná šestidílná minisérie od Marvel Studios, natáčená pro službu Disney+. Je pevnou součástí provázaného světa Marvelu a pojednává o tom, co bylo s Wandou Maximoff po událostech Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Elizabeth Olsen jako Wanda Maximoff, Paul Bettany jako Vision, Kat Dennings jako Darcy Lewis a Randal Park jako Jimmy Woo. Teyonah Parris ztvární dospělou Monicu Rambeau a Kathryn Hahn „vlezlou sousedku“. Showrunnerkou je Jac Schaeffer, režíruje Matt Shakman. S premiérou se počítá na jaro 2021.

Zdroj: Murphys Multiverse

Galerie: 6

WandaVision: Známe záporáka šíleného Marvel sitcomu z pokroucené reality? | Fandíme filmu WandaVision: Známe záporáka šíleného Marvel sitcomu z pokroucené reality? | Fandíme filmu WandaVision: Známe záporáka šíleného Marvel sitcomu z pokroucené reality? | Fandíme filmu WandaVision: Známe záporáka šíleného Marvel sitcomu z pokroucené reality? | Fandíme filmu WandaVision: Známe záporáka šíleného Marvel sitcomu z pokroucené reality? | Fandíme filmu WandaVision: Známe záporáka šíleného Marvel sitcomu z pokroucené reality? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest