Superman: Další film nedorazí dříve než v roce 2023, roli mohl hrát Michael B. Jordan

Superman: Další film nedorazí dříve než v roce 2023, roli mohl hrát Michael B. Jordan | Fandíme filmu
DC
Zobrazit dalších 5 obrázků
S mužem z oceli se na velkém plátně ještě nějakou dobu rozhodně nepotkáme.

Už od svého prvního filmového debutu v roce 1978 to Superman nikdy neměl v kinech lehké. Odrazit se s prvním filmem od země bylo pro tvůrce náročným procesem, a i když byli nakonec odměněni solidními výdělky, žádné z dalších pokračování s Christopherem Reevem nedokázalo úspěch zcela replikovat. Pokus o navázání na původní sérii filmem Superman se vrací z roku 2006 taktéž pohořel a temnější restart značky pro 21. století pod názvem Muž z oceli sice neodstartoval špatně, ale pokus nakopnout jím propojený vesmír DC bohužel nevyšel. Představitel hlavní role Henry Cavill se sice podle svých slov role stále nevzdává, žádné plány na jeho návrat ale bohužel aktuálně nejspíš neexistují. Jak to tedy s jedním z nejznámějších komiksových hrdinů vypadá? Zamýšlí s ním studio vůbec něco?

Podle zdrojů serveru Variety určitě ano. Uvnitř Warneru si ale sami nejsou úplně jistí co. Superman se momentálně pravidelně objevuje na malých obrazovkách, a to v mnoha různých podobách. Studio se tedy obává, že by se mohl veřejnosti brzy omrzet a snaží se přijít na způsob, jak postavu modernizovat a zatraktivnit. Údajně oslovilo veterána J.J. Abramse, který už brzy uvede do kin deváté Star Wars, jestli by se rebootu kreativně nechopil. Abrams sice jakákoliv setkání ohledně Supermana prozatím popřel, podle přítomného redaktora ale nepříliš přesvědčivě. Co je pravdou, to přesně nevíme. Jelikož je ale další film zatím bez režiséra nebo scenáristy, nemá podle Variety šanci dostat se do kin dříve než v roce 2023.

I kdyby se ale taková premiéra přeci jen stihla, Warner prý do role opravdu nepočítá s Cavillem. V první polovině roku se dokonce údajně studio sešlo s Michaelem B. Jordanem, známým například z Black Panthera nebo Creeda, který jim předestřel, jak by Supermana rád pojal on. Prozatím se ale zdráhá se k roli opravdu upsat, jelikož je film v nedohlednu a nabídek má momentálně více než dost. Jak to tedy nakonec dopadne, to teprve uvidíme. Zhostí se filmu nakonec skutečně Abrams? Kdysi už totiž jeden supermanovský film připravoval, ten ale nikdy nespatřil světlo světa. V galerii si můžete prohlédnout alespoň storyboardy od Petera Ramseyho, který tehdy teprve "jen" kreslil, zatímco před rokem už se zhostil režie Spider-mana: Paralelních světů.

Zdroje: Variety, Rolling Stone, Peter Ramsey

Galerie: 6

Superman: Další film nedorazí dříve než v roce 2023, roli mohl hrát Michael B. Jordan | Fandíme filmu Superman: Další film nedorazí dříve než v roce 2023, roli mohl hrát Michael B. Jordan | Fandíme filmu Superman: Další film nedorazí dříve než v roce 2023, roli mohl hrát Michael B. Jordan | Fandíme filmu Superman: Další film nedorazí dříve než v roce 2023, roli mohl hrát Michael B. Jordan | Fandíme filmu Superman: Další film nedorazí dříve než v roce 2023, roli mohl hrát Michael B. Jordan | Fandíme filmu Superman: Další film nedorazí dříve než v roce 2023, roli mohl hrát Michael B. Jordan | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest