Tenet: Prolog k novince Christophera Nolana bude zřejmě promítán před Vzestupem Skywalkera

Tenet: Prolog k novince Christophera Nolana bude zřejmě promítán před Vzestupem Skywalkera | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Některé věci se naštěstí nemění.

Zdá se, že trend promítání prologů k novinkám Christophera Nolana bude pokračovat i v případě netrpělivě očekávaného akčního thrilleru Tenet. Tento osud potkal v minulosti snímky Temný rytíř (před Já, legenda), Temný rytíř povstal (Mission: Impossible - Ghost Protocol) a Dunkerk (Rogue One: A Star Wars Story). Úvodní minuty Tenetu by měli mít možnost diváci vidět v IMAXu před projekcemi Star Wars: Vzestup Skywalkera. Prolog tudíž zhlédne velká porce filmových fanoušků, ovšem není pravděpodobné, že se v koukatelné kvalitě objeví online. Dle serveru TrailerTrack obdržel prolog oficiálně rating PG-13. A vzhledem k tomu, jak rád Nolan láká na své filmy v předvánočním období, jeví se jako tutovka, že materiál uvidíme před Vzestupem Skywalkera, neboť muzikál Cats to zřejmě nebude ;-).

O čem vlastně Tenet bude, to zatím nikdo moc neví. Scénář si napsal Nolan sám, za kameru opět posadil velešikovného Hoyte van Hoytemu a hudbu nechal na starosti Ludwigu Göranssonovi. Herecký ansámbl vypadá dostatečně zajímavě, ostatně Nolan si vždy uměl vybrat ty pravé herce. Ve filmu se představí například John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, Michael Caine, Kenneth Branagh. Česká premiéra byla stanovena na 16. července 2020.

Zdroj: TrailerTrack, IW

Galerie: 2

Tenet: Prolog k novince Christophera Nolana bude zřejmě promítán před Vzestupem Skywalkera | Fandíme filmu Tenet: Prolog k novince Christophera Nolana bude zřejmě promítán před Vzestupem Skywalkera | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest