Godzilla vs. Kong: Střet monster se odsouvá

Godzilla vs. Kong: Střet monster se odsouvá | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Bohužel, souboj gigantů se odkládá.

Kdo se těšil, že v květnu příštího roku zajde do kina na další opulentní přírustek do světa MonsterVerse (Godzilla, Kong: Ostrov lebek, Godzilla: Král monster), může si s klidem naplánovat nějakou jinou zábavu, neboť premiéra souboje ikonických monster se odkládá. Květnový spot byl uvolněn a snímek Godzilla vs. Kong režiséra Adama Wingarda dorazí nakonec až 20. listopadu 2020. Otázkou zůstává, jak se tenhle přesun může projevit na tržbách, neboť 6. listopadu 2020 si odbude premiéru márvelovka Eternals, která představuje i po dvou týdnech v kinech zdatnou konkurenci. A finanční úspěch se zdá být nutností, poněvadž letošní Godzilla: Král monster zrovna dvakrát nezazářila. Při nadupaném rozpočtu 170 milionů dolarů si tohle akční fantasy scífko připsalo pouze něco málo přes 385 milionů celosvětově. Godzilla vs. Kong musí nutně způsobit větší poprask v pokladnách kin, jinak půjde MonsterVerse brzy do kopru.

V době, kdy po Zemi kráčí monstra, předurčí boj lidstva o přežití Godzillu a Konga k nevyhnutelnému střetu. Dvě největší síly přírody se utkají ve spektakulární bitvě věků. Monarch se vydává na nebezpečnou misi do neprobádané oblasti, kde najde stopy původu Titánů. Lidské spiknutí zatím hrozí, že vymaže dobrá i zlá stvoření jednou provždy z lidského povrchu.

V havních rolích hrají Alexander Skarsgård, Eiza González, Rebecca Hall, Jessica Henwick, Kyle Chandler, Demián Bichir, Ziyi Zhang, Shun Oguri, Julian Dennison, Danai Gurira, Brian Tyree Henry, Lance Reddick a Millie Bobby Brown. Režíruje Adam Wingard, scénář napsal Terry Rossio. Datum premiéry je stanovené na 20. listopadu 2020.

Galerie: 2

Godzilla vs. Kong: Střet monster se odsouvá | Fandíme filmu Godzilla vs. Kong: Střet monster se odsouvá | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest