The Batman: Režisér odhalil dalšího padoucha a jeho představitele

The Batman: Režisér odhalil dalšího padoucha a jeho představitele | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Další zkušený herec se podívá do Gothamu. Josh Gad od počátku trollil s postavou Tučňáka. 

The Batman si připisuje na soupisku dalšího herce. Tím je John Turturro z filmů Big Lebowski, Bratříčku, kde jsi? nebo série Transfomers, kde vyčníval jako legrační agent Simmons. Ve filmu s netopýřím hrdinou nejspíš bude muset odsunout komediální talent stranou, protože na něj čeká vážnější role. V ní se vtělí do kůže mafiánského bosse Gothamu, kterým je Carmine Falcone. Postavu jsme viděli v Batmanovi začíná, kde jí propůjčil tvář Tom Wilkinson nebo jsme se s ní setkali v seriálu Gotham, kde Falconeho hrál John Doman.

A ještě pár slov k Tučňákovi. Toho si nakonec zahraje Colin Farrell, nicméně určitou dobu se kolem batmanovského padoucha točilo jméno Joshe Gada. Ten přiznal, že se od začátku vůbec nesnažil roli získat. Všechno to byl jenom trolling, kterým se herec bavil a který odstartoval sdílenou fotkou Tučňáka na osobním Twitteru. Žádné vážné diskuze o roli s režisérem Mattem Reevesem nikdy neproběhly.

Snímek režíruje Matt Reeves, v hlavních rolích vystupují Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano, Matthew McConaughey, Colin Farrell, Andy Serkis, Jayme Lawson a Jeffrey Wright. Datum premiéry je stanovené na 25. června 2021.

Zdroje: Batman NewsTHR

Galerie: 2

The Batman: Režisér odhalil dalšího padoucha a jeho představitele | Fandíme filmu The Batman: Režisér odhalil dalšího padoucha a jeho představitele | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest