Život Michaela Jacksona dostane filmovou adaptaci od producenta Bohemian Rhapsody

Život Michaela Jacksona dostane filmovou adaptaci od producenta Bohemian Rhapsody | Fandíme filmu
Král popu se podívá na plátna kin.

Internetový magazín Deadline přinesl informaci o nově chystaném životopisném filmu o životě popové hvězdy Michaela Jacksona. Snímek pokryje celý zpěvákův život až do jeho smrti v červnu 2009. Podle Deadline není údajně film zamýšlený jako démonizované vyobrazení Jacksona života, zároveň se ale prý nebude vyhýbat jeho temnějším stránkám. Zatím není stanovené, u kterého studia se snímek bude točit.

Práva na natočení filmu získal od správců Jacksonovy pozůstalosti producent Graham King, který nedávno stál za filmem Bohemian Rhapsody o životě zpěváka Freddieho Mercuryho. Scénář má napsat John Logan, který byl v minulosti třikrát nominovaný na Oscara za nejlepší scénář pro snímky Gladiátor, Letec a Hugo a jeho velký objev. Oba muži spolu již dříve pracovali na snímku Letec režiséra Martina Scorseseho.

Zpěvák a tanečník Michael Jackson je dodnes jedním z celosvětově nejznámějších umělců popové hudby. Známým se stal již v dětství, v dospělosti pak získal celou řadu ocenění včetně 13 cen Grammy. Zemřel v roce 2009 v padesáti letech. Jacksonova kariéra měla ale i stinné stránky, zpěvák během ní čelil obviněním za údajné zneužívání dětí, které u něj pravidelně přespávaly. Tématu se věnoval letošní dokumentární film Leaving Neverland. Stanice HBO za něj nyní čelí žalobě ze strany správců Jacksonovy pozůstalosti o 100 milionů dolarů.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu