Ironheart: Minisérie s dívčí nástupkyní Tonyho Starka může být na cestě

Ironheart: Minisérie s dívčí nástupkyní Tonyho Starka může být na cestě | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Geniální Riri Williams možná vzlétne ve své vlastní zbroji Iron Mana.

Po osudu Tonyho Starka se nabízí otázka, kdo se stane novým Iron Manem. Bude to snad Harley, jehož jsme viděli poprvé jako chlapce v Iron Manovi 3 a později v Avengers: Endgame, kde už byl mladík? Nebo se snad zhostí Tonyho odkazu jeho dcerka Morgan, která je na to ještě malá, ale co by bránilo Marvelu poskočit v čase o několik let vpřed, čímž by Morgan hrála starší herečka? Třeba Katherine Langford, jež se objevila ve vystřižené scéně Endgame? Nezbývá nic jiného, než se nechat překvapit.

Ale ještě je tady afroameričanka Riri Williams. Geniální teenagerka, která si v komiksech dokázala postavit vlastní ironmanovskou zbroj a do boje se vydávala jako Ironheart. Podle neoficiálních zvěstí se na projektu má začít pomalu pracovat.

V úvahu připadá film, ale nejdřív hrdinku zřejmě má představit minisérie na Disney+. Poté bychom ji měli vidět v celovečerních filmech, podobně, jako se to plánuje u Ms. Marvel, She-Hulk nebo Moon Knighta. Potenciální minisérie by třeba mohla čerpat inspiraci ze scénáře, o němž jsme se dozvěděli před rokem. Ten napsala Jada Rodriguez a scénář prý mimo netradičního pohledu na svět superhrdinů nabízí realisticky vykreslené hrdinčino sociální zázemí.

Zdroj: MCU Cosmic

Galerie: 4

Ironheart: Minisérie s dívčí nástupkyní Tonyho Starka může být na cestě | Fandíme filmu Ironheart: Minisérie s dívčí nástupkyní Tonyho Starka může být na cestě | Fandíme filmu Ironheart: Minisérie s dívčí nástupkyní Tonyho Starka může být na cestě | Fandíme filmu Ironheart: Minisérie s dívčí nástupkyní Tonyho Starka může být na cestě | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest