Knives and Skin: Psychologický thriller o zmizení středoškolačky

Knives and Skin: Psychologický thriller o zmizení středoškolačky | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
V malém městě zmizí středoškolačka, začíná thriller, který má atmosférou připomínat Donnieho Darka či seriál Městečko Twin Peaks.

Režisérka Jennifer Reeder (krátkometrážní snímek Tak vzdálené) natočila psychologický thriller Knives and Skin, který při promítání na filmových festivalech během letošního roku získal pozornost a pozitivní reakce. S blížícím se datem vydání vyšel nyní na snímek trailer. Ve filmu se podíváme do malého amerického města, kde se pohřešuje středoškolačka Carolyn Harper. Na otázku, kam mohla zmizet, se snaží najít odpověď policie, její rodina i spolužáci. Snímek má také prozkoumávat, jak zmizení studentky ovlivní obyvatele městečka.

Scénář k filmu si napsala sama režisérka Reeder. Zahráli si v něm například Kate Arrington (Hledaný, Ahoj, musím už jít), Tim Hopper (Škola ro(c)ku, Vanilkové nebe), Marika Engelhardt (House of Purgatory) a James Vincent Meredith (Princezna Cyd, seriál Exorcista). Podle níže přiložené ukázky to vypadá, že Knives and Skin bude mít přinejmenším zajímavě výraznou vizuální stránku a snově hororovou atmosférou.

Snímek měl premiéru v únoru na filmovém festivalu v Berlíně. V Americe půjde do kin a na VOD až teď, premiéru má stanovenou na 6. 12. V Česku ani na Slovensku ohlášený není, spíše se dá očekávat, že k nám doputuje až třeba prostřednictvím některé streamovací služby.

Foto: Chicago Film Project, IMDB

Galerie: 6

Knives and Skin: Psychologický thriller o zmizení středoškolačky | Fandíme filmu Knives and Skin: Psychologický thriller o zmizení středoškolačky | Fandíme filmu Knives and Skin: Psychologický thriller o zmizení středoškolačky | Fandíme filmu Knives and Skin: Psychologický thriller o zmizení středoškolačky | Fandíme filmu Knives and Skin: Psychologický thriller o zmizení středoškolačky | Fandíme filmu Knives and Skin: Psychologický thriller o zmizení středoškolačky | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest