Cesta zpátky: Ben Affleck bojuje s alkoholismem v prvním traileru nového osobního dramatu

Cesta zpátky: Ben Affleck bojuje s alkoholismem v prvním traileru nového osobního dramatu | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 5 obrázků
Známý herec si zahrál trenéra basketbalu bojujícího s alkoholismem, který se pokusí pomoci školnímu basketbalovému týmu a tím možná i sám sobě.

Režisér Gavin O'Connor (Warrior, Zúčtování) natočil drama zasazené do sportovního prostředí basketbalu Cesta zpátky (The Way Back). Na film čerstvě láká první upoutávka. Herec Ben Affleck si v něm zahrál ústřední postavu Jacka Cunninghama, který měl na střední škole našlápnuto na úspěšnou basketbalovou kariéru a stipendium na vysokou školu. Znenadání ale z neznámých důvodů s hraním basketbalu přestal a zanevřel na svoji budoucnost. O řadu let později se jeho život zcela změnil, přišel o svého blízkého a alkoholismus mu zničil manželství. Jednou ale přijme nenadálou nabídku, aby se stal trenérem basketbalu na jeho bývalé střední škole a zlepšil tamější nepříliš úspěšný tým. Mohl by tak pomoci nejen jeho hráčům, ale i sám sobě.

Scénář k filmu napsal scenárista Brad Ingelsby (Pryč od pece, Noční běžec). Spolu s Affleckem v Cestě zpátky hrají například Janina Gavankar (seriály Ospalá díra, True Blood), T.K. Carter (Věc, Splašený vlak), Rachael Carpani (Ve stínu slávy, Kořeny minulosti) a Hayes MacArthur (Superpoldové 2, Holky na tahu).

Podle níže zveřejněného traileru to vypadá, že film bude stát na filmovém výkonu Bena Afflecka. Nebudeme jen sledovat sportovní zápasy v basketbalu, ale i boj se závislostí na alkoholu jeho postavy. K atmosféře ukázce dopomáhá použitá píseň Heavenly Father od umělce Bona Ivera.

Na Slovensku film půjde do kin souběžně s americkou premiérou 5. 3. 2020. V Česku si budeme muset na uvedení počkat až do 23. dubna. Podle původních zpráv měl jít snímek do kin už letos na podzim, aby stihl oscarovou sezonu. Nakonec se ho studio Warner Bros. rozhodlo posunout až na jaro, kdy jím chce cílit na fanoušky basketbalu v období okolo playoff NBA.

Zdroj: Collider, foto: Warner Bros. Pictures

Galerie: 6

Cesta zpátky: Ben Affleck bojuje s alkoholismem v prvním traileru nového osobního dramatu | Fandíme filmu Cesta zpátky: Ben Affleck bojuje s alkoholismem v prvním traileru nového osobního dramatu | Fandíme filmu Cesta zpátky: Ben Affleck bojuje s alkoholismem v prvním traileru nového osobního dramatu | Fandíme filmu Cesta zpátky: Ben Affleck bojuje s alkoholismem v prvním traileru nového osobního dramatu | Fandíme filmu Cesta zpátky: Ben Affleck bojuje s alkoholismem v prvním traileru nového osobního dramatu | Fandíme filmu Cesta zpátky: Ben Affleck bojuje s alkoholismem v prvním traileru nového osobního dramatu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest