Mortal Kombat: Obsazení posílí bojovnice Mileena a Nitara

Mortal Kombat: Obsazení posílí bojovnice Mileena a Nitara | Fandíme filmu
Warner Bros. Interactive Entertainment
Zobrazit další 1 obrázek
Nová verze bojového turnaje uvede do arény klon princezny Kitany a upírku. A bude se pod maskou Sub-Zera nakonec ukrývat Bi-Han nebo Kuai Liang? 

Ženská strana měla oproti mužskému protějšku v novém Mortal Kombat doposud jednu jedinou zástupkyni, a tou byla Sonya Blade. Aby se síly trochu vyrovnaly, přidaly se k Sonye další dvě dámy a jak už to v Mortal Kombat videohrách bývá, nejde o žádné ořezávátka. Jednou z nich je dobře známá Mileena, která se hráčům představila v druhém dílu videoherní série. Vidět jsme ji mohli ve filmu Mortal Kombat: Vyhlazení, seriálu Mortal Kombat: Conquest a websérii Mortal Kombat: Legacy.

Mileena je klonem princezny Kitany, kterou nenávidí. Stvořil ji čaroděj Shang Tsung a na první pohled je krásná, ale dát jí pusu bych nedoporučoval. Jakmile odhrne roušku, odhalí odporná tarkatanská ústa, které přetékají dlouhými ostrými zuby a navíc vám může dát polibek smrti. Na rozdíl od své sestry Kitany, která používá v boji vějíře, Mileena dává přednost dvojici bojových vidlic Sai. Jelikož je Mileena s Kitanou úzce spjata, třeba se dočkáme ve filmu i jí. Postavu Mileeny si každopádně zahraje neznámá Sisi Stringer. Níže můžete vidět fotku z maskérny, kde se pracuje na jejím jazyku.

Warner Bros. Interactive Entertainment

Druhou postavou je okřídlená Nitara, jež si svůj debut odkroutila v Mortal Kombat: Deadly Alliance z roku 2002. Jedná se o upírku, která ke svému přežití potřebuje jak jinak než krev. Její povaha není zlá, jako postava je spíš sobecká a morálně neutrální. V souboji ji pomáhá zbraň zvaná kama připomínající srp. Bojovnice bude mít tvář Ellisy Cadwell, pro níž se bude jednat o první hereckou roli. Předtím dělala kaskadérku například v Aquamanovi.  

A na závěr pár slov k Sub-Zerovi. Kolem něj se vznášel otazník, jestli jde o Bi-Hana, tedy prvního Sub-Zera, nebo o jeho bratra Kuaie Lianga. Podle všeho platí první varianta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

21102019 Tarkatan tongue #MortalKombat #Mileena

Příspěvek sdílený Sisi Stringer (@sisistringer),

Série Mortal Kombat začínala v roce 1992 jako klasická automatová bojovka, kterou od konkurence odlišovala fantasy příchuť a vysoká míra explicitního násilí. S postupem let se série dočkala ohromného množství pokračování i filmového zpracování z roku 1995, které nastartovalo kariéru Paula W.S. Andersona. Nový snímek zrežíruje jako svůj debut Simon McQuoid, podle scénáře Grega Russoa. Hrdinou snímku má být blíže nespecifikovaný hrdina, který bude vtažený do interdimenzionálního turnaje, během kterého si začne uvědomovat svůj skutečný potenciál. Produkuje James Wan, česká a slovenská premiéra je naplánována na 4. 3. 2021.

Zdroje: Comic Book, Blood Disgusting 

Mortal Kombat

23.04.2021 | USA, Kanada
Akční, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 2

Mortal Kombat: Obsazení posílí bojovnice Mileena a Nitara | Fandíme filmu Mortal Kombat: Obsazení posílí bojovnice Mileena a Nitara | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu