Rychle a zběsile 9 je podle režiséra nejambicióznější díl série a má dotočeno

Rychle a zběsile 9 je podle režiséra nejambicióznější díl série a má dotočeno | Fandíme filmu
Universal
Zobrazit další 2 obrázky
Bude se devátý díl série vrtat v historii rodiny Torettových a vrátí se Brian O'Conner?

Rychle a zběsile 9 má definitivně dotočeno. Před několika dny to oznámili režisér Justin Lin i scenárista Daniel Casey. Natáčení probíhalo zhruba dvacet týdnů. Primárně v Londýně, ale také v Edinburghu, Gruzii, Thajsku a Los Angeles. Lin k poslední klapce připsal, že devítka byl „zdaleka nejvíc ambiciózní film série“.

A teď co tím Justin myslel, pokud to nebylo jen klasické marketingové chvástání. Do šestého filmu série přirozeně rostla. Sedmička dál rostla a bylo potřeba nějakým způsobem za pochodu vyřešit skutečnost, že v průběhu natáčení zemřel jeden z představitelů hlavních rolí. Osmička dál rostla a musela si poradit s tvůrčími spory mezi herci. A spin-off Hobbs and Shaw ještě víc přitlačil na sci-fi elementech a pokusil se přinést stejné množství rychlého a zběsilého šílenství s podstatně menším obsazením, ve kterém byla jen hrstička herců z dosavadní série. Jestli má Lin v kapse opravdu něco, čím by mohl dosavadní snahy překonat, tak jsme na ně vážně zvědaví.

Mohla by ta ambice spočívat čistě v emocionální stránce vyprávění? Když Vin Diesel sdílel jedno z posledních videí ze zákulisí, natáčel jej u závodní dráhy, o které prohlásil, že olschooloví fanoušci určitě vědí, o co se jedná. Přidal #otcovství. Mohla by snad být řeč o závodišti z Dominikových ( Diesel) vzpomínek? V prvním filmu Dominic Toretto vypráví o tom, že jeho otec byl závodník, při srážce na závodišti havaroval a uhořel. Následně Dominic surově zmlátil a zmrzačil druhého účastníka srážky a sám byl ze závodiště navždy vykázaný.

Mohli bychom se tam přeci vrátit? Odehraje se tam část děje? Dočkáme se vzpomínání? Flashbacku? Nebo se události budou přímo vztahovat k Torretově minulosti? Vrací se Dominicova sestra Mia do série právě proto, že nový příběh bude mít úzkou návaznost na jejich otce? Je právě rodinná povaha celého problému to, čím tvůrci ve vyprávění odůvodní, proč se tentokrát neúčastní Hobbs (Dwayne Johnson)?

To jsou zatím všechno spekulace, stejně jako se zatím jen spekuluje, že se znovu objeví Brian O‘Conner. Nicméně další zdroj potvrdil, že castingové oddělení při natáčení shánělo dvojníka zesnulého Paula Walkera. To by nasvědčovalo tomu, že produkce opět hodlá zesnulého herce oživit, podobně, jako to bylo v Rychle a zběsile 7, kde Walkera po jeho smrti během natáčení suplovali jeho dva bratři, další dublér a digitální triky.

V galerii na vás čekají fotky klapky a kamery, níže Dieselovo video. V komentářích můžete dát vědět, co si myslíte o případném oživení Walkera, popřípadě zda režisérovy sliby opravdu mohou znamenat něco podstatného.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Vin Diesel (@vindiesel),

Devátý díl Rychle a zběsile režíruje Justin Lin, scénář napsal Daniel Casey. V hlavních rolích hrají Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, John Cena, Finn Cole, Anna Sawai a Vinnie Bennett. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 21. 5. 2020.

Galerie: 3

Rychle a zběsile 9 je podle režiséra nejambicióznější díl série a má dotočeno | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9 je podle režiséra nejambicióznější díl série a má dotočeno | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9 je podle režiséra nejambicióznější díl série a má dotočeno | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest