Hawkeye: Je tu první pohled na Rennerovu dívčí nástupkyni

Hawkeye: Je tu první pohled na Rennerovu dívčí nástupkyni | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 3 obrázky
Série artworků představuje pohled na sérii, ve které Hawkeye předá luk do mladších rukou.

Dnes jsme tu měli první pohled na US Agenta, potenciálního náhradníka Captaina Ameriky. Na čerstvě spuštěné službě Disney+ se ale vedle The Falcona and The Winter Soldiera prezentovaly také další Marvel minisérie. Nejvíc toho předvedl Hawkeye, který se může pochlubit čerstvými artworky, které ukazují nejen současnou podobu Clinta Bartona (Jeremy Renner), ale také mladé Kate Bishop, kterou Clint ve filmu vytrénuje a potenciálně z ní učiní svou nástupnici. Producentka Trinh Tran vysloveně říká, že Hawkeye bude mladou novicku trénovat, aby jí jednou mohl předat pochodeň.

Na artworcích v galerii můžete vidět trénink v garáži, psa Luckyho, Kate v kostýmu i její známé brýle, které nosí v komiksech Matta Fractiona, kterými se minisérie silně inspiruje. Na první pohled se nedá říct, že by Kate připomínala jakoukoliv známou herečku. V tuhle chvíle víme jen to, že Hailee Steinfeld mohla být jednou z potenciálních kandidátek, avšak kvůli jiným závazkům by na minisérii nemusela mít čas. Zveřejnění artorků pak naznačuje, že minimálně prozatím studio stále plně stojí za Jeremym Rennerem, navzdory tomu, že momentálně prochází vyostřeným soudním sporem s exmanželkou, jakým se Disneyho PR oddělení snaží spíš vyhýbat.

V hlavní roli se vrací Jeremy Renner, showrunnerem je Jonathan Igla, s premiérou se počítá na rok 2021

Galerie: 4

Hawkeye: Je tu první pohled na Rennerovu dívčí nástupkyni | Fandíme filmu Hawkeye: Je tu první pohled na Rennerovu dívčí nástupkyni | Fandíme filmu Hawkeye: Je tu první pohled na Rennerovu dívčí nástupkyni | Fandíme filmu Hawkeye: Je tu první pohled na Rennerovu dívčí nástupkyni | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu