Ježek Sonic: Předělaná podoba hrdiny v nových trailerech konečně nenahání husí kůži

Ježek Sonic: Předělaná podoba hrdiny v nových trailerech konečně nenahání husí kůži | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 11 obrázků
Podívejte se, jak bude vypadat filmový Ježek Sonic po tom, co jej tvůrci na apel fanoušků kompletně předělali.

Pravděpodobně jste tu kauzu sledovali společně s námi. Studio Paramount představilo filmovou podobu Ježka Sonica a fanoušci byli vyloženě znechucení. Nejen, že postavička nevypadala úplně jako ve hrách, ale ještě navíc na mnohé působila jako mutant. Titulární ježek ve hrách vypadá jako roztomilý komiksový raubíř, ve filmové podobě vypadal jako plyšák skřížený s člověkem, když výtvarníci herní postavičce přidělali dlouhé nohy, malé oči a především lidské zuby. V nečekaném kroku produkce oznámila, že nářky fanoušků vyslyší. Premiéra byla odsunuta, aby animátoři měli čas podobu ústředního hrdiny kompletně předělat.

Zatím jsme si novou podobu mohli prohlédnout na různých uniklých obrázcích nevalné kvality, teď je tu ale oficiální plakát a dva nové trailery, takže můžeme jednoznačně vidět, jak změny dopadly. No a na úpravách je patrné, že se tvůrci zkrátka a dobře vykašlali na to, co je napadlo během posledního kreativního brainstormingu a prostě Sonica zpracovali tak, jak vypadá ve hrách. Nebo lépe řečeno se nejspíš inspirovali u snímku Pokémonů: Detektiva Pikachu. Jeho tvůrci tvrdili, že pro fanoušky je důležité zachovat kontury původní herní postavičky a ty následně oživit s pomocí detailů. A přesně to udělal Sonic. Postava už zase má tvar, jaký známe z her. Pryč jsou protáhlé nohy, oči jsou opět veliké, jak mají být, zuby jsou nenápadné a bílé drobné ruce vystřídaly veliké rukavice. Prostě Sonic, jak ho známe z her, akorát s větším množstvím drobných svalů a srstnatější.

Jestli předělání postavičky pomůže i samotnému filmu, to zatím nevíme. Prozatím celovečerák působí jako hodně jednoduchá dobrodružná blbina, která se snaží nabízet především přímočaré fórky a odkazy na hry. Jak dopadl celkový produkt, se dozvíme příští rok v únoru. Jak vypadala původní filmová podoba modrého ježka, si můžete s aktuálními trailery a novým plakátem porovnat dole v galerii.

V hlavních rolích hrají Ben Schwartz, James Marsden, Jim Carrey, Adam Pally, Neal McDonough a Tika Sumpter. Režíruje Jeff Fowler, scénář napsali Patrick Casey, Josh Miller a Oren Uziel. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 20. 2. 2020.

Ježek Sonic byl vymyšlený jako maskot pro společnost Sega, v době, kdy její konzole soupeřili s Nintendem, které zastupoval Mario. První hra s postavičko vyšla v roce 1991, do dnešního dne se prodalo přes 350 kopií různých her, ve kterých postava modrého ježka vystupuje. Kromě her existují také televizní seriály a další média. Většina hlavních her jsou plošinovky, ve kterých hrdina obrovskou rychlostí probíhá herním prostředím. Společně se svými přáteli se Sonic konstantně pokouší zhatit plány zlého doktora Robotnika, který se pokouší ovládnout svět.

Galerie: 12

Ježek Sonic: Předělaná podoba hrdiny v nových trailerech konečně nenahání husí kůži | Fandíme filmu Ježek Sonic: Předělaná podoba hrdiny v nových trailerech konečně nenahání husí kůži | Fandíme filmu Ježek Sonic: Předělaná podoba hrdiny v nových trailerech konečně nenahání husí kůži | Fandíme filmu Ježek Sonic: Předělaná podoba hrdiny v nových trailerech konečně nenahání husí kůži | Fandíme filmu Ježek Sonic: Předělaná podoba hrdiny v nových trailerech konečně nenahání husí kůži | Fandíme filmu Ježek Sonic: Předělaná podoba hrdiny v nových trailerech konečně nenahání husí kůži | Fandíme filmu Ježek Sonic: Předělaná podoba hrdiny v nových trailerech konečně nenahání husí kůži | Fandíme filmu Ježek Sonic: Předělaná podoba hrdiny v nových trailerech konečně nenahání husí kůži | Fandíme filmu Ježek Sonic: Předělaná podoba hrdiny v nových trailerech konečně nenahání husí kůži | Fandíme filmu Ježek Sonic: Předělaná podoba hrdiny v nových trailerech konečně nenahání husí kůži | Fandíme filmu Ježek Sonic: Předělaná podoba hrdiny v nových trailerech konečně nenahání husí kůži | Fandíme filmu Ježek Sonic: Předělaná podoba hrdiny v nových trailerech konečně nenahání husí kůži | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest