She-Hulk a Moon Knight: Víme, kdo připraví dvě nové minisérie od Marvelu

She-Hulk a Moon Knight: Víme, kdo připraví dvě nové minisérie od Marvelu | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Marvelovská obdoba Batmana a Hulk v sukních našli své scenáristy.

Letos v létě na D23 Marvel odhalil, že vedle již chystaných minisérií připravuje ještě tři další: Moon Knighta, She-Hulk a Ms. Marvel. Ms. Marvel už v minulosti oznámila svou showrunnerku, u Moon Knighta a She-Hulk se dočkáváme podrobností teď.

Moon Knighta se ujal Jeremy Slater. Ten má za sebou rozkolísanou kariéru. Do Hollywoodu pronikl s tuctovým hororem The Lazarus Effect, na který navázal podobně tuctovým hororem Pet. Podílel se na mizerně přijaté Fantastické čtyřce z roku 2015 a na snímku Death Note, který je obecně považovaný za nepříliš důstojné zpracování slavné komiksové předlohy. Lépe na tom byla seriálová The Umbrella Academy pro Netflix, nejlepším Jeremyho dílem je však dodnes seriálový Vymítač ďábla. Doufejme, že u Moon Knighta si Slater vybere jednu ze svých silnějších chvilek.

Moon Knight, občanským jménem Marc Spector, je v komiksech takový marvelovský Batman. Býval boxerem, americkým vojákem a žoldákem. Na misi v Egyptě byl smrtelně zraněn a zpět k životu jej přivedl egyptský měsíční bůh Khonshu, který mu nabídne nadlidskou sílu, pokud se stane božím ztělesněním na Zemi. Následně se Spector vrací do Ameriky, kde investuje své úspory, stane se milionářem, dny tráví řízením taxíku, aby neztratil kontakt s ulicí a po nocích ve stříbřité kápi bojuje se zločinem. Své síly čerpá z fází měsíce (čím blíž je úplněk, tím je silnější) a trpí rozštěpenou osobností, takže vedle padouchů bojuje i s vlastními vnitřními démony.

A pak je tu She-Hulk. Její showrunnerkou se stala Jessica Gao. Ta v minulosti pracovala především na řadě animovaných seriálů, jako je třeba Robot Chicken. Jejím asi nejvýraznějším zářezem je spolupráce na Rickovi a Mortym. Marvel shodou okolností využil služeb už tří různých scenáristů Ricka a Mortyho. Dan Harmon se podílel na Doctoru Strangeovi a Michael Waldron pracuje na Lokim. Gao na Twitteru vzkázala, že pracovat na She-Hulk bylo dlouho jejím snem a o práci intenzivně usilovala.

Jennifer Walters je v komiksech sestřenice Bruce Bannera, kterou postřelí mafiáni a Bruce jí musí dát transfuzi svojí krve, aby jí zachránil život. Nějakou dobu má potíže se sebekontrolou, ale nakonec nad sebou získá nadvládu, podobně jako Bruce ve filmech. Občanským povoláním je právnička, ale také je součástí týmu Avengers.

Zdroje: Jessica Gao, THR I, II

Galerie: 5

She-Hulk a Moon Knight: Víme, kdo připraví dvě nové minisérie od Marvelu | Fandíme filmu She-Hulk a Moon Knight: Víme, kdo připraví dvě nové minisérie od Marvelu | Fandíme filmu She-Hulk a Moon Knight: Víme, kdo připraví dvě nové minisérie od Marvelu | Fandíme filmu She-Hulk a Moon Knight: Víme, kdo připraví dvě nové minisérie od Marvelu | Fandíme filmu She-Hulk a Moon Knight: Víme, kdo připraví dvě nové minisérie od Marvelu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest