Ledové království 2: Předpovědi pro první víkend v kinech přesahují 100 milionů dolarů

Ledové království 2: Předpovědi pro první víkend v kinech přesahují 100 milionů dolarů | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 12 obrázků
Kolik dolarů nechají nedočkaví fanoušci Elsy a spol. v kinech o prvním premiérovém víkendu?

O tom, že bude pokračování Ledového království hit, nejspíš nikdo nepochybuje. The Hollywood Reporter informuje o prvních predikcích pro první americký víkend v kinech, které Disnyemu rozhodně vrásky nepřidělají. První odhady činí 100 a i více milionů dolarů. Pokud by se predikce vyplnily, tak by druhý díl Ledového království měl nejlepší otevírací víkend pro animovaný film studia Disney, který není od Pixaru. První místo zatím drží Zootropolis se 75.1 miliony a za ním je první díl Ledového království se 67.4 miliony. Za prvních pět dní v amerických kinech si došlo první Ledové království pro 93 milionů, což by mohl druhý díl překonat již za první tři dny.

Stejně jako první díl tak i Ledové království II si odbyde premiéru o víkendu po Dni díkuvzdání 22. 11. Čeští a slovenští diváci se dočkají ve čtvrtek 21. 11. V roce 2013 byl první díl nevídaným hitem, který sbíral nadšené reakce od diváků i kritiků. Hudební singl Let it go byl minimálně stejně populární jako samotný snímek a dokonce získal i Oscara za nejlepší píseň. Disney si dal sice s druhým dílem na čas, avšak nic nenapovídá tomu, že by snímek dopadl v kinech hůř než jednička.

První trailer lámal rekordy ve sledovanosti a zatím nepotkal reklamní kampaň žádný velký přešlap, který by mohl ohrozit návštěvnost. Fanouškovská základna Elsy a Olafa pravděpodobně za těch šest let ještě narostla, takže pokud budou ohlasy diváků i recenzentů nadšené jako u prvního dílu, tak se dá odhadovat, že by Ledové království mohlo překonat 1.2 miliardy jedničky a stát se tak třetím nejúspěšnějším filmem letošního roku po Avengers: Endgame a Lvím králi. Pořadí ještě samozřejmě může ovlivnit devátá epizoda Star Wars, avšak také nemusí.

Jak myslíte, že dopadne Ledové království II? Má šanci překonat první díl, 1.6 miliard Lvího krále či dokonce atakovat dvě miliardy dolarů celosvětově? Podělte se s námi o svůj názor v komentářích.

Níže si můžete pustit oficiální píseň z Ledového království II od Panic! At The Disco s názvem Into the Unknown.

Oficiální synopse od společnosti Falcon: „Proč se Elsa narodila s kouzelnou mocí? Odpověď ji svůdně volá a zároveň hrozí, že zničí její ledové království. Společně s Annou, Kristoffem, Olafem a Svenem se královna Elsa vydává na nebezpečnou a pozoruhodnou cestu. Ve filmu Ledové království se Elsa obávala, že je pro svět příliš mocná. Ve snímku Ledové království II musí doufat, že je mocná dostatečně.

Zdroj: The Hollywood Reporter, Falcon

Ledové království

19.11.2013 | USA
Dobrodružný, Animovaný, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 13

Ledové království 2: Předpovědi pro první víkend v kinech přesahují 100 milionů dolarů | Fandíme filmu Ledové království 2: Předpovědi pro první víkend v kinech přesahují 100 milionů dolarů | Fandíme filmu Ledové království 2: Předpovědi pro první víkend v kinech přesahují 100 milionů dolarů | Fandíme filmu Ledové království 2: Předpovědi pro první víkend v kinech přesahují 100 milionů dolarů | Fandíme filmu Ledové království 2: Předpovědi pro první víkend v kinech přesahují 100 milionů dolarů | Fandíme filmu Ledové království 2: Předpovědi pro první víkend v kinech přesahují 100 milionů dolarů | Fandíme filmu Ledové království 2: Předpovědi pro první víkend v kinech přesahují 100 milionů dolarů | Fandíme filmu Ledové království 2: Předpovědi pro první víkend v kinech přesahují 100 milionů dolarů | Fandíme filmu Ledové království 2: Předpovědi pro první víkend v kinech přesahují 100 milionů dolarů | Fandíme filmu Ledové království 2: Předpovědi pro první víkend v kinech přesahují 100 milionů dolarů | Fandíme filmu Ledové království 2: Předpovědi pro první víkend v kinech přesahují 100 milionů dolarů | Fandíme filmu Ledové království 2: Předpovědi pro první víkend v kinech přesahují 100 milionů dolarů | Fandíme filmu Ledové království 2: Předpovědi pro první víkend v kinech přesahují 100 milionů dolarů | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest