The Banker: První film od Apple TV+ se představuje v prvním traileru

The Banker: První film od Apple TV+ se představuje v prvním traileru | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 14 obrázků
První upoutávka na dobové drama v hlavní roli se Samuelem L. Jacksonom a Anthonym Mackiem.

Streamovací služba Apple TV+, která byla spuštěna 1. 11., se stejně jako Netflix nebude spoléhat pouze na vlastní seriály, ale i na celovečerní filmy. Prvním snímkem od Applu bude dobové drama The Banker opírající se o solidní obsazení a zajímavý životopisný příběh dvou mužů, kteří se v 60. letech rozhodli přechytračit a vydělat na vládnoucí třídě v Los Angeles. Snímek by mohl zaujmout i fanoušky komiksových filmů z MCU, neboť spojil dohromady představitele Falcona a Nicka Furyho.

Dvouminutový trailer zaujme především díky hereckému obsazení v čele se Samuelem L. Jacksonem a Anthonym Mackiem a nevšedním příběhem dle skutečných událostí. Retro atmosféru 60. let a bujarý hudební podkres se rovněž povedlo v upoutávce prodat, jen si nedovedu představit, že by tento snímek mohl v kinech zažít kdovíjaký úspěch. I kdyby byl The Banker solidním dramatem, tak tento typ filmů si většina lidí pustí spíše na streamovací platformě než že by na něj běželi houfně do kina. Snímek jde do amerických kin 6. 12. a již v průběhu ledna bude dostupný na Apple TV+.

Co se musí Applu nechat, je dobré načasování premiéry. The Banker vstoupí do kin v týdnu, kdy jedinou větší premiérou bude dobrodružné životopisné drama The Aeronauts, kde v horkovzdušném balónu budou bojovat o holý život Felicity Jones a Eddie Redmayne. Apple se tak vyhnul konkurenci v podobě hvězdami napěchované detektivky Na nože, kriminálky 21 Bridges s Chadwickem “Black Pantherem“ Bosemanem či druhého dílu Jumanji.

The Banker zrežíroval George Nolfi, scénárista snímků Bourneovo ultimátum a Dannyho parťáci 2. Nolfi spolurpacoval i na scénáři s Nicole R. Levy (Cloak & Dagger), Davidem Lewisem Smithem (Den nezávislosti) a debutujícím Stanem Youngerem. Vyjma Anthonyho Mackieho a Samuela L. Jacksona si ve filmu dále zahráli Nicholas Hoult (X-Men: Dark Phoenix), Nia Long (47 Meters Down: Uncaged), Colm Meaney (Con Air), Jessie T. Usher (Shaft) anebo Taylor Black (Lucifer).

The Banker vypráví skutečný příběh revolučních podnikatelů afroamerického původu Bernarda Garretta (Anthony Mackie) a Joea Morrise (Samuel L. Jackson), kteří vymysleli odvážný a riskantní plán, jak obejít rasová omezení éry 60. let. Pokusily se přelstít vládnoucí zřízení tím, že najali obyčejného mladého muže bílé pleti Matta Steinara (Nicholas Hoult) a vyškolily ho, aby působil jako ambiciózní šéf rostoucí burzy s nemovitostmi a bankovního impéria, zatímco opravdoví majitelé Garrett a Morriss vystupovali na veřejnosti jako správce a šofér dané společnosti. Garrett a Morris se tak stali dvěma nejbohatšími a nejúspěšnějšími majiteli nemovitostí v zemi. Jejich nevídaný úspěch přitáhne pozornost federální vlády, která může ohrozit vše, co společným silami dva ambicózní podnikatelé vybudovali.

Zdroj: ComingSoon

Galerie: 15

The Banker: První film od Apple TV+ se představuje v prvním traileru | Fandíme filmu The Banker: První film od Apple TV+ se představuje v prvním traileru | Fandíme filmu The Banker: První film od Apple TV+ se představuje v prvním traileru | Fandíme filmu The Banker: První film od Apple TV+ se představuje v prvním traileru | Fandíme filmu The Banker: První film od Apple TV+ se představuje v prvním traileru | Fandíme filmu The Banker: První film od Apple TV+ se představuje v prvním traileru | Fandíme filmu The Banker: První film od Apple TV+ se představuje v prvním traileru | Fandíme filmu The Banker: První film od Apple TV+ se představuje v prvním traileru | Fandíme filmu The Banker: První film od Apple TV+ se představuje v prvním traileru | Fandíme filmu The Banker: První film od Apple TV+ se představuje v prvním traileru | Fandíme filmu The Banker: První film od Apple TV+ se představuje v prvním traileru | Fandíme filmu The Banker: První film od Apple TV+ se představuje v prvním traileru | Fandíme filmu The Banker: První film od Apple TV+ se představuje v prvním traileru | Fandíme filmu The Banker: První film od Apple TV+ se představuje v prvním traileru | Fandíme filmu The Banker: První film od Apple TV+ se představuje v prvním traileru | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest