The Falcon and The Winter Soldier: Mackie a Stan sdíleli video ze začátku natáčení

The Falcon and The Winter Soldier: Mackie a Stan sdíleli video ze začátku natáčení | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Falcon a Winter Soldier při slunečném dni a v dobrém rozmaru odstartovali natáčení své minisérie. 

Natáčení první minisérie od Marvelu s názvem The Falcon and The Winter Soldier začalo. V krátkém videu nám to v dobré náladě sdělují Anthony Mackie a Sebastian Stan. Představitelé Falcona a Winter Soldiera po Avengers: Endgame spojí síly proto navrátivšímu záporákovi Zemovi z Občanské války. Stan shodil dlouhé vlasy a vrátil se ke krátkému sestřihu jako v Prvním Avengerovi. Doufejme, že dynamika mezi oběma ústředními postavami bude šlapat. Víme, že se můžeme těšit na návrat Emily VanCamp coby Agentku 13. Ale nevíme, co se s ní stalo během Avengers: Infinity War a Avengers: Endgame. Že by se také rozpadla na prach jako každý druhý? Snad nám dá seriál odpovědi na to, co se s ní stalo.

Minisérie The Falcon and the Winter Soldier pojednává o osudech nástupců Captaina Ameriky po událostech Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Sebastian Stan jako Winter Soldier a Anthony Mackie jako Falcon. Dále hrají Daniel Brühl jako Zemo a Emily VanCamp jako Agentka 13. Wyatt Russell se přidal jako U.S. Agent. Scénář píše Derek Kolstad, režíruje Kari Skogland. Minisérii uvidíme na podzim roku 2020. 

Zdroj: Marvel

Galerie: 4

The Falcon and The Winter Soldier: Mackie a Stan sdíleli video ze začátku natáčení | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Mackie a Stan sdíleli video ze začátku natáčení | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Mackie a Stan sdíleli video ze začátku natáčení | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Mackie a Stan sdíleli video ze začátku natáčení | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu