Dwayne Johnson jako kontroverzní UFC šampión Mark Kerr

Dwayne Johnson jako kontroverzní UFC šampión Mark Kerr | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
The Rock na sebe ušil psychologicky náročnou roli jednoho z nejlepších zápasníků MMA, který trpěl řadou vnitřních démonů.

Herec a wrestler Dwayne "The Rock" Johnson už nějakou dobu předesílal, že má pro fanoušky MMA (mixed martial arts - smíšená bojová umění) překvapení. Ti největší optimisté čekali, že se postaví do oktagonu a někoho se pokusí seřezat. Nicméně tenhle scénář se nejevil příliš realisticky. Johnson nakonec na tiskové konferenci v Madison Square Garden oznámil, že si v chystaném životopisném dramatu zahraje kontroverzního bojovníka a někdejšího šampióna UFC v těžké váze Marka Kerra. Snímek bude produkovat skrze svoji společnost Seven Bucks Productions, přičemž žádné bližší informace neuvedl. Nevíme tedy, které studio se projektu ujme, neznáme režiséra ani scenáristu a netušíme nic o obsazení vedlejších rolí. Tenhle projekt odráží úmysl Johnsona čas od času vystoupit z rychlíku mainstreamových a komerčně nadupaných frančíz typu Rychle a zběsile nebo Jumanji a pokusit se uspět i v serióznějších a herecky náročnějších projektech.

Mark "The Smashing Machine" Kerr byl uznávaným šampiónem, který byl v době své největší slávy mnohými považován za nejlepšího MMA bojovníka na světě. Současně se však potýkal nejen s nekompromisními protivníky v ringu, ale rovněž s celou řadou závislostí, ať už se jednalo o drogy, prášky tlumící bolest či alkohol. Psychicky na tom byl nejednou velice špatně. Musel se neustále srovnávat s tlakem veřejnosti a svého okolí, taktéž jeho tělo dostávalo pořádně zabrat. Tohle všechno se závažně podepsalo na jeho osobním životě, tudíž můžeme od filmu čekat hutné (místy psychologické) drama. Látka je pro Johnsona jak dělaná, tudíž doufejme, že v náročnější roli obstojí.

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

Dwayne Johnson jako kontroverzní UFC šampión Mark Kerr | Fandíme filmu Dwayne Johnson jako kontroverzní UFC šampión Mark Kerr | Fandíme filmu Dwayne Johnson jako kontroverzní UFC šampión Mark Kerr | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest