LaLaurie Mansion: Výlet do skutečného domu hrůzy chystají scenáristé Conjuringu

LaLaurie Mansion: Výlet do skutečného domu hrůzy chystají scenáristé Conjuringu | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
V tomhle domě se vraždili otroci, údajně v něm straší a bydlel v něm Nicolas Cage. Teď o něm vzniká první ze série strašidelných filmů.

Scenáristé Chad Hayes a Carey Hayes si po práci na obou dílech V zajetí démonů dělají zálusk na další horor inspirovaný skutečnou událostí. Ta se odehrála v 19. století ve městě New Orleans v sídle paní Delphine LaLaurie, která byla váženou a vysoce postavenou ženou ve společnosti. Na druhou stranu ale byla sériovou vražedkyní svých černošských otroků. Nebýt požáru, který 10. dubna roku 1834 v domě způsobila jedna z jejích otrokyň, zřejmě by se její děsivé tajemství nikdo nikdy nedozvěděl.

Hasičům se v domě naskytl strašlivý pohled, když v jednom z horních pokojů našli oběti, které Delphine a její manžel mučili, mrzačili a vraždili. Ženě se podařilo před zlynčováním obyvateli z města prchnout do Paříže, kde v poklidu zemřela. Panství získalo nálepku jednoho z nejstrašidelnějších domů na světě. Stavba stále stojí na svém místě a od roku 1932 není přístupná pro veřejnost, ale přesto celá léta přitahuje pozornost turistů.

Haysovi už místo činu navštívili a přímo odtud chtějí čerpat inspiraci pro psaní scénáře a v rezidenci se má zčásti i natáčet. První klapka má padnout příští rok. Film má rozjet celou sérii LaLaurie Mansion, která postupně prozkoumá celou strašidelnou historii domu, v němž jen tak mimochodem jeden čas žil i Nicolas Cage. Místo se později stalo dějištěm paranormálních jevů, za které údajně mohl návrat ducha mrtvé LaLaurie. Zvláštní jevy údajně vyvolával také obraz Delphine, jenž se podle svědků neustále nakláněl na zdi do strany, ženská tvář na něm prý měnila výraz a řinul se z něj děsivý nářek a neidentifikovatelné výkřiky.

V galerii můžete na dům hrůzy kouknout.

Titulní fotka je ilustrační. Je z filmu V zajetí démonů.

Zdroje: DeadlineBloody Disgusting

Galerie: 4

LaLaurie Mansion: Výlet do skutečného domu hrůzy chystají scenáristé Conjuringu | Fandíme filmu LaLaurie Mansion: Výlet do skutečného domu hrůzy chystají scenáristé Conjuringu | Fandíme filmu LaLaurie Mansion: Výlet do skutečného domu hrůzy chystají scenáristé Conjuringu | Fandíme filmu LaLaurie Mansion: Výlet do skutečného domu hrůzy chystají scenáristé Conjuringu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu