Také Benedict Cumberbatch podporuje vznik plně dámské Marvel týmovky

Také Benedict Cumberbatch podporuje vznik plně dámské Marvel týmovky | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 7 obrázků
A kdy a kde se bude natáčet Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

V posledních týdnech se Brie Larson, Elizabeth Olsen a Scarlett Johansson vyjádřily na podporu nové Marvel týmovky, ve které by vystupovaly pouze ženy. Dle všeho proběhly přinejmenším nějaké základní diskuse s šéfem studia Kevinem Feigem a není vyloučeno, že se podobného projektu jednou dočkáme, už jen proto, že posouvání žen do popředí je v Hollywoodu v kurzu a nových variant není v komiksovém subžánru nikdy dost, pokud nemá začít stagnovat.

Teď se na podporu dam ozval Benedict Cumberbatch, představitel Doctora Strange. Ten v rozhovoru řekl: „Jasně, sem s tím. Proč ne? Prostor tu pro to jednoznačně je. Ženské superhrdinky jsou na vzestupu, takže proč ne? Bylo by to skvělé.“

Sám Cumberbatch má od Marvelu ještě na nějakou dobu volno. Z kusých informací to zatím vypadá, že by se Doctor Strange in the Multiverse of Madness mohl začít natáčet po skončení natáčení minisérie Wandavision, nejspíš tedy příští rok, mezi květnem a červencem. Točit se bude v ateliérech v Londýně a vedle toho se bude natáčet také v New Yorku, kde se nejspíš budou točit exteriéry.

Když byl na začátek natáčení nedávno dotázán Benedict Wong (představitel Wonga), tak tvrdil, že jej nezná, ale aspoň potvrdil, že ve snímku skutečně bude vystupovat.

V galerii si můžete prohlédnout rané výtvarné návrhy Jerada S.Marantze, který pomáhal vytvořit vizuální stránku Doctora Strange či Avengers: Infinity War a Endgame.

Doctora Strange 2 točí opět Scott Derrickson, scénář píše spolu s Jade Bartlett. V hlavních rolích se mají vrátit Benedict Cumberbatch, Benedict Wong, Rachel McAdams a Chiwetel Ejiofor. Doplní je Elizabeth Olsen. Americká premiéra je stanovena na 7. 5. 2021.

Zdroje: Jered S. Marantz, HN Entertainment, Collider, BuzzFeed

Galerie: 8

Také Benedict Cumberbatch podporuje vznik plně dámské Marvel týmovky | Fandíme filmu Také Benedict Cumberbatch podporuje vznik plně dámské Marvel týmovky | Fandíme filmu Také Benedict Cumberbatch podporuje vznik plně dámské Marvel týmovky | Fandíme filmu Také Benedict Cumberbatch podporuje vznik plně dámské Marvel týmovky | Fandíme filmu Také Benedict Cumberbatch podporuje vznik plně dámské Marvel týmovky | Fandíme filmu Také Benedict Cumberbatch podporuje vznik plně dámské Marvel týmovky | Fandíme filmu Také Benedict Cumberbatch podporuje vznik plně dámské Marvel týmovky | Fandíme filmu Také Benedict Cumberbatch podporuje vznik plně dámské Marvel týmovky | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest