Která herečka si střihne milovanou Elvise Presleyho v životopisném dramatu Baze Luhrmanna?

Která herečka si střihne milovanou Elvise Presleyho v životopisném dramatu Baze Luhrmanna? | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Elvis našel svoji Priscillu.

Jak jsme vás již v minulosti informovali, režisér Baz Luhrmann (Moulin Rouge, Velký Gatsby) připravuje zatím nepojmenovanou biografii Elvise Presleyho. Do hlavní role byl nakonec vybrán Austin Butler (Dude, Mrtví neumírají), přičemž nedávno vyšlo na povrch, že hlavní ženské role se ujme Olivia DeJonge. Australská herečka zatím v žádné větší produkci nevystupovala, ale zaznamenat jste ji mohli například v Shyamalanově povedeném mysteriózním hororu The Visit z roku 2015. Momentálně má jednu z hlavních rolí v netflixovském seriálu Lidská společnost (The Society). Půvabná blondýnka ztvární Priscillu Presley, americkou herečku a v letech 1967-1973 Elvisovu manželku. Luhrmann na její adresu uvedl, že se jedná o extrémně nadanou mladou herečku a dokonalý protějšek k Butlerovi.

O scénář k chystanému snímku se postaral sám Luhrmann ve spolupráci s Craigem Pearcem. Příběh se zaměří na vztah mladého Elvise a postaršího managera s tváří Toma Hankse. První klapka by měla padnout někdy na začátku roku 2020 v Austrálii a premiéra by měla proběhnout 1. října 2021.

Zdroj: Variety

Galerie: 2

Která herečka si střihne milovanou Elvise Presleyho v životopisném dramatu Baze Luhrmanna? | Fandíme filmu Která herečka si střihne milovanou Elvise Presleyho v životopisném dramatu Baze Luhrmanna? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest