Sebevražedný oddíl 2: James Gunn měl od Warneru volnou ruku a točí největší film kariéry

Sebevražedný oddíl 2: James Gunn měl od Warneru volnou ruku a točí největší film kariéry | Fandíme filmu
James Gunn/Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Také se podívejte na nejnovější fotky z natáčení a je tu další bádání nad tím, koho vlastně jednotliví herci rozsáhlého obsazení hrají.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Zmiňovanou Violu Davis můžeme vidět na jedné z nových fotek z natáčení, které se daný den (soudě dle ostatních fotografií) soustředilo na věznici pro super-zločince, do které jsme zavítali už v prvním Suicide Squad. Na fotkách si můžete povšimnout Johna Ceny a Idrise Elby ve vězeňských mundůrech. O Elbovi se proslýchá, že by měl hrát Donalda Fairchilda, bývalého basketbalistu, ze kterého se po nehodě stává Vigilante – skvělý ostrostřelec a bojovník. Cena by snad ve filmu měl být Peacemaker – pacifista, který tak strašně moc miluje mír, že je kvůli němu ochotný zabíjet. A třetí skupina fotek ukazuje Danielu Melchior, jež by měla ve filmu vystupovat jako Ratcatcher – záporačka, která dokáže ovládat hlodavce.

Další nepotvrzené zvěsti z poslední doby dále tvrdí, že Nathan Fillion by měl představovat Arm-Fall-Off-Boye – záporáka, který si dokáže utrhnout jednu ruku a použít ji jako zbraň. Sean Gunn by měl být Weasel – animální stvoření, které Gunn ztvární prostřednictvím technologie motion-capture, podobně jako Rocket Raccoona ve Strážcích Galaxie. Flula Borg snad ve snímku hraje Javelina, bývalého olympijského atleta, který své mistrovství s oštěpem a jemu podobnými zbraněmi zneužívá k páchání zločinu. Pete Davidson by měl být Blackguard, který používá v boji speciální energetickou zbroj. Michael Rooker je údajně Savant, génius, který se dal na dráhu zločinu po tom, co Batman rozpoznal, že se nehodí na hrdinu. A Mayling Ng je podle nepotvrzených zvěstí Mongal, což je zlovolná mimozemská dobyvatelka.

Suicide Squad (Sebevražedný oddíl) je utajená jednotka určená pro černé operace, ke kterým se americké úřady veřejně nechtějí nebo nemohou hlásit. Do jednotky jsou vybíraní nejrůznější superzločinci, aby si jednotka poradila s nadlidskými hrozbami. V hlavních rolích vystupují Jai Courtney, Joel Kinnaman, Viola Davis, Margot Robbie, Idris Elba, Storm Reid, John Cena, David Dastmalchian, Steve Agee, Daniela Melchior, Sean Gunn, Joaquin Cosio, Nathan Fillion, Mayling Ng, Flula Borg, Juan Diego Botto, Pete Davidson, Taika Waititi, Alice Braga, Tinashe Kajese, Peter Capaldi, Julio Ruiz, Jennifer Holland a Michael Rooker. The Suicide Squad režíruje a scénář napsal James Gunn, datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 5. 8. 2021.

Zdroje: Variety, Wired, Movieweb, Slashfilm, YT, Batman-News

« Předchozí kapitola

Galerie: 5

Sebevražedný oddíl 2: James Gunn měl od Warneru volnou ruku a točí největší film kariéry | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: James Gunn měl od Warneru volnou ruku a točí největší film kariéry | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: James Gunn měl od Warneru volnou ruku a točí největší film kariéry | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: James Gunn měl od Warneru volnou ruku a točí největší film kariéry | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: James Gunn měl od Warneru volnou ruku a točí největší film kariéry | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu