Avatar 2: Edward Norton odmítl roli ve filmu

Avatar 2: Edward Norton odmítl roli ve filmu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Herce nelákalo hrát lidského padoucha, a tak vzal roli záporáka v jiném projektu Jamese Camerona.

V minulosti jsme se dozvěděli, že roli v Avatarovi odmítl Josh Brolin. Teď tu máme případ dalšího pána, který dal Jamesi Cameronovi košem. Edward Norton propaguje svou novinku Temná tvář Brooklynu a při tom hovoří také o nejrůznějších blockbusterech. V minulosti už přišla řeč na Hulka, teď pro změnu konverzaci na chvíli ovládl Avatar. Norton v rozhovoru řekl:

„S Jimem [Cameronem] jsme přátelé a opravdu jej obdivuji a tak trochu zbožňuji. Ale když po mě chtěl, abych vzal roli v Avatarovi 2, tak jsem mu řekl, že když nebudu hrát Na’vie, tak ve filmu hrát nebudu. Nebudu součástí industriálního světa, který přichází zničit Pandoru. Buď Na’vi nebo nic.“

Cameron prý na to odpověděl, že tedy dobrá, že ve trojce, čtyřce nebo pětce se třeba něco najde a v mezičase mu nabídl alespoň malou roličku proradného zákulisního manipulátora v Alitě: Bojovém Andělovi. To byl malý štěk, u kterého se předpokládá, že kdyby se natáčelo pokračování, role by se zvětšila. Zatím to ale nevypadá, že by na takové pokračování došlo, protože první film nebyl příliš úspěšný. A u Avatara vládne také nejistota. Trojka se točila souběžně se dvojkou, takže tam už si Norton nejspíš nezahraje, avšak natáčení čtyřky a pětky závisí právě na úspěchu (či neúspěchu) dvojky a trojky, takže zatím vůbec není jisté, zda Norton někdy svou příležitost dostane.

Hercovo vyjádření nicméně naznačuje, že ústřední konflikt série Avatar zůstává i nadále stejný: Domorodé obyvatelstvo brání svůj přírodní domov před drancujícími industriálními dobyvateli ze Země.

V hlavních rolích hrají Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, CCH Pounder, Matt Gerald, Joel David Moore, Oona Chaplin, Cliff Curtis, Jamie Flatters, Britain Dalton, Trinity Bliss, Bailey Bass, Filip Geljo, Duane Evans, Jacks Champion a Kate Winslet. Režíruje James Cameron. Datum premiéry Avatara 2 je stanovené na 16.12. 2021.

Zdroj: Games Radar

Galerie: 8

Avatar 2: Edward Norton odmítl roli ve filmu | Fandíme filmu Avatar 2: Edward Norton odmítl roli ve filmu | Fandíme filmu Avatar 2: Edward Norton odmítl roli ve filmu | Fandíme filmu Avatar 2: Edward Norton odmítl roli ve filmu | Fandíme filmu Avatar 2: Edward Norton odmítl roli ve filmu | Fandíme filmu Avatar 2: Edward Norton odmítl roli ve filmu | Fandíme filmu Avatar 2: Edward Norton odmítl roli ve filmu | Fandíme filmu Avatar 2: Edward Norton odmítl roli ve filmu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu