Hunger Games: Známe název chystaného prequelu

Hunger Games: Známe název chystaného prequelu | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Nový příběh se vypraví do časů 10. Hladových her.

V létě jsme vás informovali, že se spisovatelka Suzanne Collins chystá vydání knižního prequelu svojí trilogie Hunger Games. Studio Lionsgate už veřejně prohlásilo, že knížku hodlá adaptovat do podoby celovečerního filmu. Dosud jsme věděli pouze to, že příběh bude zasazený 64 let před událostmi trilogie Hunger Games, a že děj by měl začít během ceremoniálu, který vybírá účastníky pro historicky 10. Hladové hry. Collins o knize řekla, že v ní chce nastavit zrcadlo stavu pozemské přírody, tomu, jací jsme a co vnímáme jako nezbytné k přežití. Od apokalyptické války uplynulo deset let (trvají tzv. "Temné dny"), země se teprve pomalu staví na nohy a právě tohle období by podle spisovatelky mělo být úrodnou půdou k tomu, aby protagonisté románu mohli zápasit s otázkou vlastního lidství.

Teď bylo odhaleno, že se knížka bude jmenovat The Ballad of Songbirds and Snakes, což by se dalo přeložit jako Balada o zpěvných ptácích a hadech. Byla odhalena také obálka knihy (k vidění dole v galerii) a vidět na ni můžete reprodrozda, jak se na větvičce sklání nad hadem. Co přesně to znamená zatím nevíme, ale podle Davida Levithana z nakladatelství Scholastic je nový úhel, ve kterém je reprodrzd otočený v souladu s příběhem, který Suzanne Collins v nové knížce vypráví. Elli Berger ze Scholastiku potom dodala, že knížka řeší otázky moci, násilí a opravdové podstaty lidství.

Nová knížka ze světa Hunger Games vychází 19. 5. 2020 a jak už bylo řečeno, studio Lionsgate ji plánuje zadaptovat do filmové podoby.

Zdroj: EW

Galerie: 2

Hunger Games: Známe název chystaného prequelu | Fandíme filmu Hunger Games: Známe název chystaného prequelu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest