Bombshell: Sexuální predátor versus trio hvězdných blondýnek v plnohodnotném traileru

Bombshell: Sexuální predátor versus trio hvězdných blondýnek v plnohodnotném traileru | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Dokáže chválený snímek překonat tematicky blízkou a výborně natočenou minisérii?

Hvězdně obsazené životopisné drama Bombshell jsme vám již v minulosti představili, ale raději připomeneme, že vypráví příběh šéfa televizní stanice Fox News Rogera Ailese, který byl v létě roku 2016 obviněn ze sexuálního obtěžování moderátorkou Gretchen Carlson. Postupně vyšlo najevo, že Ailes měl vydírat a obtěžovat zhruba dvě desítky žen, přičemž obdobné praktiky využíval několik desetiletí. Ve skvostném hereckém ansámblu nalezneme Nicole Kidman jako Gretchen Carlson a Charlize Theron coby Megyn Kelly, což jsou reálné moderátorky, jež proti Ailesovi s tváří Johna Lithgowa skutečně vystoupily. Třetí blondýnkou do party pak bude půvabná Margot Robbie, jež se ujme role producentky Kayly Pospisil (smyšlená postava). Režíruje Jay Roach (Trumbo) dle scénáře Charlese Randolpha (Sázka na nejistotu).

Dle prvních reakcí se snímek vyvedl, když se hned začalo hovořit o nominaci na Oscara nejen v kategorii nejlepší film, ale chváleny jsou v prvé řadě herecké výkony Theron a Robbie. V amerických kinech se film objeví již 20. prosince 2019, aby s drobným zpožděním dorazil do těch českých 2. ledna 2020. Dnes vám přinášíme plnohodnotný trailer, který naznačuje, že bychom se skutečně mohli dočkat nadstandardního dramatu s kvalitními hereckými výkony. Otázkou zůstává, zda Bombshell dokáže překonat vynikající sedmidílnou minisérii Nejsilnější hlas (The Loudest Voice) z produkce Showtime, jež se nezaměřuje na Ailese pouze coby sexuálního predátora, ale zaobírá se obecně klíčovými okamžiky v jeho osobním, kariérním i politické životě, vše v kontextu vzestupu Republikánské strany USA, kde patřil Ailes v určité době mezi klíčové osobnosti. V hlavní roli exceluje Russell Crowe a nutno podotknout, že se jedná o jednu z nejkvalitnějších televizních minisérií za poslední léta. Roach bezesporu nebude mít tolik prostoru k řešení kontextu a možnost soustředit se na detaily, tudíž je otázkou, zda dokáže oslovit diváky stejnou sílou, jakou to letos zvládla výše zmíněná minisérie.

Snímek Bombshell přibližuje osud Rogera Ailese, nechvalně proslulého ředitele televizní stanice Fox News, který byl v roce 2016 obviněn z celé řady sexuální útoků. V hvězdnými blondýnkami nabitém životopisném dramatu mu to dají sežrat mimo jiné Nicole Kidman, Charlize Theron a Margot Robbie. Režíruje Jay Roach (Trumbo) dle scénáře Charlese Randolpha (Sázka na nejistotu). Česká premiéra byla stanovena na 2. ledna 2020.

Zdroj: IndieWire

Galerie: 9

Bombshell: Sexuální predátor versus trio hvězdných blondýnek v plnohodnotném traileru | Fandíme filmu Bombshell: Sexuální predátor versus trio hvězdných blondýnek v plnohodnotném traileru | Fandíme filmu Bombshell: Sexuální predátor versus trio hvězdných blondýnek v plnohodnotném traileru | Fandíme filmu Bombshell: Sexuální predátor versus trio hvězdných blondýnek v plnohodnotném traileru | Fandíme filmu Bombshell: Sexuální predátor versus trio hvězdných blondýnek v plnohodnotném traileru | Fandíme filmu Bombshell: Sexuální predátor versus trio hvězdných blondýnek v plnohodnotném traileru | Fandíme filmu Bombshell: Sexuální predátor versus trio hvězdných blondýnek v plnohodnotném traileru | Fandíme filmu Bombshell: Sexuální predátor versus trio hvězdných blondýnek v plnohodnotném traileru | Fandíme filmu Bombshell: Sexuální predátor versus trio hvězdných blondýnek v plnohodnotném traileru | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu