Jurský svět 3: Vyjma starých známých dorazí i nové tváře

Jurský svět 3: Vyjma starých známých dorazí i nové tváře | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Natáčení se blíží, tudíž se rozrůstá herecký ansámbl.

Nedávno jsme vás informovali o tom, že Jurský svět 3 je momentálně ve fázi pre-produkce a první klapka padne dle producenta Franka Marshalla v únoru 2020. Rovněž již moc dobře víte, že vyjma Chrise Pratta a Bryce Dallas Howard se vrátí i hrdinové z Jurského parku, přesněji Sam Neill, Laura Dern a Jeff Goldblum. Tahle hvězdná pětice bude mít k sobě další posilu. Úspěšné dinosauří sérii se totiž upsala u nás nepříliš známá herečka DeWanda Wise, kterou někteří z vás možná znají z komedie Someone Great, eventuálně ze seriálu Ona to musí mít z dílny Netflixu. Server Variety uvádí, že by se mělo jednat o zásadnější roli, tudíž žádné křoví či potrava pro predátory. Herecký ansámbl před několika dny posílil rovněž Mamoudou Athie (The Front Runner).

Premiéra by měla proběhnout v červnu 2021. Na režijní sesli se vrací Colin Trevorrow, jenž sepsal scénář společně s Emily Carmichael. Produkují výše zmíněný Marshall a Pat Crowley, přičemž jako výkonný producent se vrací Steven Spielberg.

Zdroj: Variety I, Variety II

Galerie: 3

Jurský svět 3: Vyjma starých známých dorazí i nové tváře | Fandíme filmu Jurský svět 3: Vyjma starých známých dorazí i nové tváře | Fandíme filmu Jurský svět 3: Vyjma starých známých dorazí i nové tváře | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest