Star Wars: Vzestup Skywalkera: Víme, kdy dorazí finální trailer, je tu ochutnávka

Star Wars: Vzestup Skywalkera: Víme, kdy dorazí finální trailer, je tu ochutnávka | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
A jakou taktikou hodlá Disney film prodat v Číně?

Poslední a také jediná upoutávka, kterou jsme prozatím viděli ze závěrečné epizody Ságy Skywalkerů, mimo několik měsíců starý teaser trailer, bylo dvouminutové video z disneyovské akce D23 na konci srpna. To sice ukázalo řadu kryptických či vzrušujících záběrů, o nichž zarytí fanoušci předaleké galaxie spekulují dodnes, velká část ukázky se ale skládala pouze ze sestřihu záběrů z předchozích osmi filmů. Montáž sice poměrně efektivně zahrála na nostalgickou strunu, většina lidí by ale samo sebou preferovala plnohodnotný trailer. Ten zatím, o necelé dva měsíce později, stále nedorazil. Nyní ale víme, že se na něj skutečně můžete začít těšit, a dokonce je nám i jasné kdy.

Oficiální Star Wars účet na Twitteru potvrdil, že finální trailer na Vzestup Skywalkera mohou obyvatelé Ameriky očekávat v pondělí večer při tamějším fotbalovém utkání, kde bude upoutávka vysílána o reklamní přestávce. Kvůli časovému posunu se u nás v Evropě traileru dočkáme někdy v ranních úterních hodinách (nejspíš okolo pěti hodin ráno), tak se u nás nezapomeňte stavit. V přiloženém tweetu můžete mrknou alespoň na první nový záběr.

Jak už si pak samotný film v kinech povede, to zůstává poměrně zajímavou otázkou. Od boomu spojeného s návratem ságy v roce 2015 a snímkem Síla se probouzí, už divácký zájem nikdy nebyl tak velký a spin-off Solo vyloženě finančně pohořel. Koho nové filmy nezajímaly nikdy, jsou rozhodně Číňani, kteří do kin na Star Wars prostě nechodili a nechodí. Čína je ale v posledních letech po USA největší mašinou na peníze a Disney tedy dělá vše proto, aby tu o Vzestup Skywalkera co nejvíce zvedl zájem. Jeho nejnovější taktikou je vydat v Číně exklusivní Star Wars román napsaný jedním z populárních místních autorů, který má prý značce přinést „čínské elementy a unikátní čínský způsob vyprávění.“. Jestli tento kuriózní pokus vytáhnout z Číňánů peníze nakonec padne na úrodnou půdu, to se teprve dozvíme. Osobně bych se ale jednoznačně přikláněl k tomu, že tenhle chabý pokus nic moc nezmění. Jaký máte názor vy?

Zdroje: Variety, Star Wars

Star Wars: Vzestup Skywalkera

20.12.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 10

Star Wars: Vzestup Skywalkera: Víme, kdy dorazí finální trailer, je tu ochutnávka | Fandíme filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera: Víme, kdy dorazí finální trailer, je tu ochutnávka | Fandíme filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera: Víme, kdy dorazí finální trailer, je tu ochutnávka | Fandíme filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera: Víme, kdy dorazí finální trailer, je tu ochutnávka | Fandíme filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera: Víme, kdy dorazí finální trailer, je tu ochutnávka | Fandíme filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera: Víme, kdy dorazí finální trailer, je tu ochutnávka | Fandíme filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera: Víme, kdy dorazí finální trailer, je tu ochutnávka | Fandíme filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera: Víme, kdy dorazí finální trailer, je tu ochutnávka | Fandíme filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera: Víme, kdy dorazí finální trailer, je tu ochutnávka | Fandíme filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera: Víme, kdy dorazí finální trailer, je tu ochutnávka | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest