The Batman: Jonah Hill záporáka nakonec hrát nebude

The Batman: Jonah Hill záporáka nakonec hrát nebude | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
A v jednu chvíli existovala možnost, že si ve snímku zahraje Seth Rogen.

Casting příštího Batmana je v plném proudu. Zatímco většinou herci přibývají, tentokrát nám jeden ubyl. Jednání se studiem opustil Jonah Hill, který měl ve filmu hrát jednoho ze záporáků (hollywoodské zpravodaje se nikdy tak docela neshodly na tom, zda mělo jít o roli Riddlera nebo Penguina). Není úplně zřejmé, proč se tak stalo, nicméně redaktor The Hollywood Reporteru s odkazem na interní zdroje tvrdí, že šlo o peníze. Starší zprávy uváděly, že měl herec dostat 10 milionů dolarů, více než dvojnásobek toho, co má za hlavní roli Bruce Waynea inkasovat Robert Pattinson. A podle zákulisních informací studio takhle vysokou částku nechtělo zaplatit. Pokud by byl herec někdy v budoucnu ochotný svoje nároky snížit, mohla by jednání znovu pokračovat, ale v tuhle chvíli jsou uzavřená.

Spolu s Hillovým odchodem se objevila také zmínka o tom, že v jednu chvíli chtěla produkce roli Penguina nabídnout Sethu Rogenovi, ale z nějakého důvodu z téhle varianty nakonec nic nebylo.

Na titulce můžete vidět, jak si jeden fanoušek představil Hilla v roli Hádankáře.

Snímek režíruje Matt Reeves, hlavní roli hraje Robert Pattinson. Dále hrají Zoe Kravitz a Jeffrey Wright. Datum premiéry je stanovené na 25. 6. 2021.

Zdroje: Deadline, Variety, Reddit, THR I, II, III

Galerie: 5

The Batman: Jonah Hill záporáka nakonec hrát nebude | Fandíme filmu The Batman: Jonah Hill záporáka nakonec hrát nebude | Fandíme filmu The Batman: Jonah Hill záporáka nakonec hrát nebude | Fandíme filmu The Batman: Jonah Hill záporáka nakonec hrát nebude | Fandíme filmu The Batman: Jonah Hill záporáka nakonec hrát nebude | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest