Random Acts of Violence: Chystaný horor nás chce přinutit prožívat hrůzy spolu s umírajícími

Random Acts of Violence: Chystaný horor nás chce přinutit prožívat hrůzy spolu s umírajícími | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Jsou umělci děsiví? Hororový snímek inspirovaný komiksem nás zavede do města, ve kterém se odehrávají podivné vraždy. 

Kanadský herec Jay Baruchel (série Jak vycvičit draka) debutoval jako režisér komedií Goon: Last of the Enforcers. Letos přináší svůj nový film Random Acts of Violence horor podle komiksové předlohy.

Jay Baruchel napsal scénář a uvidíme ho i před kamerou. Hlavní postavou snímku je autor Todd Walkley (Jesse Williams) a jeho vydavatel Ezra (Jay Baruchel). Společně vytvoří komiks, inspirovaný skutečným životem sériového vraha přezdívaného Slasherman. Při turné, na kterém představují svoje dílo se i přes Ezrovy pochybnosti vydávají do města, do kterého vrah Slasherman před dvaecti lety přinesl zkázu. Po jejich příjezdu se ve městě objeví několik nových vražd, které velmi připomínají ty z jejich komiksu. Spekulace a paranoia zahalují město společně s přítomností mysteriózního vraha.

Pokud vám popis zápletky nestačí, můžete si přečíst, jak svůj snímek popisuje sám režisér. „Myslím, že divákům, kteří očekávají dobrý hororový biják s děsivými momenty, máme co nabídnout. Ovšem pro mě je to hlavně hororový příběh o kreativním procesu, o tom, co se honí v hlavě umělcům. Přečtěte si jakoukoliv biografii, pusťte si jakýkoliv životopisný dokument, všichni ti umělci něco důležitého přinesli světu, ale v devíti z deseti případů přišli lidem z jejich blízkosti opravdu děsiví.“

Random Acts of Violence měly premiéru na Fantastic Festu a odnesly si dobré recenze. Bohužel se zatím nepodařilo najít studio, které by film distribuovalo. Nezbývá než doufat, že se mu to co nejdříve podaří. Zápletka zní zajímavě. Přinášíme první klip z filmu.

Zdroj: Movieweb, Variety

Galerie: 2

Random Acts of Violence: Chystaný horor nás chce přinutit prožívat hrůzy spolu s umírajícími | Fandíme filmu Random Acts of Violence: Chystaný horor nás chce přinutit prožívat hrůzy spolu s umírajícími | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest