Wrinkles the Clown: Tenhle chlápek si nechává platit za to, že někoho přijde vystrašit jako klaun

Wrinkles the Clown: Tenhle chlápek si nechává platit za to, že někoho přijde vystrašit jako klaun | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Pennywise a Joker nejsou jediní klauni, kteří stojí za pozornost. Seznamte se s unikátním dokumentárním snímkem. 

Pennywise dobyl kina v září, Joker ovládá kina právě teď. Je tu ale ještě jeden klaun, který stojí za pozornost. A snímek o něm je dokonce dokumentární. Wrinkles the Clown se představuje v prvním traileru.

Nový dokumentární snímek od režiséra Michaela Beacha Nicholse (Welcome to Leith) sleduje skutečný příběh klauna Wrinklese, který na Floridě strašil děti. Jedná se o opravdu velmi unikátní snímek, který i podle prvních recenzí stojí za pozornost.

Oficiální synopse: "Na konci roku 2014 se na YouTube objevilo video klauna, který vylézá zpoza postele, ve které spí dítě. V popisku videa stálo, že oním klaunem je Wrinkles, žijící na jihozápadu Floridy. Byl najatý rodiči, za účelem potrestání vlastního dítě za neposlušnost. Video se rychle stalo virálním. Brzy se na internetu začalo objevovat čím dál více tajuplných videí klauna Wrinklese strašícího malé děti, spolu s jeho telefonním číslem a možností najmout si ho, pro jeho „výchovné služby“. Kolem Wrinklese se vytvořila celá nová kultura, nový žánr YouTube videí dětí natáčejících samy sebe, jak volají Wrinklesovi. Klaun obdržel milióny zpráv. Některé byly znepokojující, jiné vtipné či děsivé.

Kdo je ovšem Wrinkles a proč tohle všechno dělá? S pomocí samotného génia schovávajícího se pod maskou je dokument Wrinkles the Clown hravým průzkumem těchto otázek, stejně jako pohledem dovnitř budování mýtů a nepředvídatelného šíření představivosti v internetovém věku."

Film měl premiéru 4. 10. 2019, bohužel do českých a slovenských kin nezavítá, takže musíme čekat na uvedení online. V galerii naleznete fotografie z filmu.

Zdroj: Slashfilm

Galerie: 10

Wrinkles the Clown: Tenhle chlápek si nechává platit za to, že někoho přijde vystrašit jako klaun | Fandíme filmu Wrinkles the Clown: Tenhle chlápek si nechává platit za to, že někoho přijde vystrašit jako klaun | Fandíme filmu Wrinkles the Clown: Tenhle chlápek si nechává platit za to, že někoho přijde vystrašit jako klaun | Fandíme filmu Wrinkles the Clown: Tenhle chlápek si nechává platit za to, že někoho přijde vystrašit jako klaun | Fandíme filmu Wrinkles the Clown: Tenhle chlápek si nechává platit za to, že někoho přijde vystrašit jako klaun | Fandíme filmu Wrinkles the Clown: Tenhle chlápek si nechává platit za to, že někoho přijde vystrašit jako klaun | Fandíme filmu Wrinkles the Clown: Tenhle chlápek si nechává platit za to, že někoho přijde vystrašit jako klaun | Fandíme filmu Wrinkles the Clown: Tenhle chlápek si nechává platit za to, že někoho přijde vystrašit jako klaun | Fandíme filmu Wrinkles the Clown: Tenhle chlápek si nechává platit za to, že někoho přijde vystrašit jako klaun | Fandíme filmu Wrinkles the Clown: Tenhle chlápek si nechává platit za to, že někoho přijde vystrašit jako klaun | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest