Without Remorse: Speciální jednotka Michaela B. Jordana se postupně zaplňuje

Without Remorse: Speciální jednotka Michaela B. Jordana se postupně zaplňuje | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Koho bude mít po boku Adonis Creed?

V Paramountu konečně někomu docvaklo, že populární romány Toma Clancyho nenabízejí pouze příběhy analytika Jacka Ryana. Konečně se tedy na filmová plátna podívá i John Clark (v doposud natočených filmech sehrával vždy jen epizodní role). Tenhle bývalý člen speciální jednotky Navy SEALS se objevil v celkem sedmnácti knihách a postupem času se z něj vyklubal spolehlivý a efektivní operativní důstojní CIA. V připravovaném snímku Without Remorse se podíváme na jeho profesní začátky a postup vzhůru, působení ve speciální jednotce a dost možná i na to, proč si změnil jméno. Hlavní role se ujme charismatický Michael B. Jordan a pakliže bude film úspěšný, počítají v Paramountu s pokračováním (Rainbow Six). Tak snad to režisér drsné akční kriminálky Sicario 2: Soldado, Ital Stefano Sollima, nezazdí a my se dočkáme zrodu úspěšné frančízy.

Projekt se neustále hýbe kupředu, když už dříve bylo oznámeno, že se ve snímku objeví Luke Mitchell, Joddie Turner-Smith a Jamie Bell. Nedávno vyplula na povrch další čtveřice jmen, přičemž by se mělo bez výjimky jednat o členy speciální jednotky. S kým tedy bude Jordan v týmu? Do služby se hlásí Cam Gigandet (Varieté), Jacob Scipio (Bad Boys for Life), Jack Kesy (Přání smrti) a Todd Lasance (seriály jako Upíří deníky či Spartakus). Nejde o žádné hollywoodské hvězdy, avšak jako křoví, doufejme, obstojí.

Datum americké premiéry bylo stanovena na 18. září 2020.

Zdroje: Deadline I, Deadline II

 

Galerie: 6

Without Remorse: Speciální jednotka Michaela B. Jordana se postupně zaplňuje | Fandíme filmu Without Remorse: Speciální jednotka Michaela B. Jordana se postupně zaplňuje | Fandíme filmu Without Remorse: Speciální jednotka Michaela B. Jordana se postupně zaplňuje | Fandíme filmu Without Remorse: Speciální jednotka Michaela B. Jordana se postupně zaplňuje | Fandíme filmu Without Remorse: Speciální jednotka Michaela B. Jordana se postupně zaplňuje | Fandíme filmu Without Remorse: Speciální jednotka Michaela B. Jordana se postupně zaplňuje | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest