A Darker Shade of Magic: Scenárista Johna Wicka chystá fantasy z paralelního Londýna

A Darker Shade of Magic: Scenárista Johna Wicka chystá fantasy z paralelního Londýna | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Román o putování mezi paralelními verzemi Londýna, protkaného magií, se dočká filmové adaptace.

Derek Kolstad v posledních letech slavil úspěch jako scenárista a jeden z tvůrců jedné z nejoblíbenějších akčních sérií dneška - Johna Wicka. Velký úspěch všech tří snímků mu pak skutečně otevřel dveře, takže si teď může vybírat nové vzrušující projekty. Mluvíme tady například o herní adaptaci Just Cause nebo marvelácké minisérii The Falcon and The Winter Soldier. Teď si pak našel další nový projekt, který rozhodně nešetří ambicemi. Jmenuje se A Darker Shade of Magic (Temnější tvář magie).

A Darker Shade of Magic vychází ze stejnojmenného bestselleru od V.E. Schwab. Jedná se o epickou fantasy, odehrávající se v magických světech. Konkrétně tedy ve čtyřech paralelních verzích Londýna, přičemž v každé verzi se zachází s magií jiným způsobem. V Šedém Londýně v magii nevěří. V Rudém Londýně magii prosazují a díky ní vzkvétá. V Bílém Londýně se magie využívá proti obyčejným lidem. A nakonec v Černém Londýně magie nenapravitelně zkazila celý svět. Příběh pak sleduje Kella, který je schopný mezi světy cestovat, přičemž to samé za sumu peněz umožňuje nelegálně i ostatním. Jednou je však při tomto “pašování” chycen a obviněn z velezrady a je donucen utíkat před zákonem.

Kdo se bude vedle Kolstada na filmové adaptaci podílet se zatím bohužel neví. Neznáme jméno režiséra (ani případných kandidátů), jména herců, ani datum premiéry. Zatím se pouze ví, že si film vzalo pod křídla Sony. I když toho zatím ale víme jen málo, A Darker Shade of Magic vypadá díky originálnímu námětu opravdu zajímavě, co říkáte?

Zdroj: Variety

Galerie: 4

A Darker Shade of Magic: Scenárista Johna Wicka chystá fantasy z paralelního Londýna | Fandíme filmu A Darker Shade of Magic: Scenárista Johna Wicka chystá fantasy z paralelního Londýna | Fandíme filmu A Darker Shade of Magic: Scenárista Johna Wicka chystá fantasy z paralelního Londýna | Fandíme filmu A Darker Shade of Magic: Scenárista Johna Wicka chystá fantasy z paralelního Londýna | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest