Thor: Ragnarok potvrdil existenci komiksové postavy Man-Thinga v MCU

Thor: Ragnarok potvrdil existenci komiksové postavy Man-Thinga v MCU | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Čeká nás filmová verze Man-Thinga? S kým by se mohl spřáhnout?

Není žádným tajemstvím, že komiksovky ze stáje Marvelu jsou velmi silně provázané a obsahují desítky easter eggů. Výjimkou není ani Thor: Ragnarok, v němž bylo také spousta skrytých tajemství, mimo jiné i odhalení existence jedné další postavy. Film totiž potvrdil existenci Man-Thinga v MCU, což je v podstatě konkurenční verze DC postavy Swamp Thinga. Podobiznu Man-Thinga ze třetího Thora si můžete prohlédnout v galerii, kde je jeho hlava umístěna úplně nejvýše na věži.

To by znamenalo, že Man-Thing byl v určité době šampionem, který pro Grandmastera bojoval v zápasech na život a na smrt (stejně jako Hulk). Otázkou je, co se s ním stalo. Mohl klidně podlehnout novému šampionovi (ať už Hulkovi nebo někomu před ním) anebo jej Grandmaster prodal jinému vlastníkovi. Pro nás je důležité, že Marvel jeho existenci potvrdil a jelikož se jedná o postavu, jež se v komiksech objevila již v roce 1971, bylo by velmi zvláštní, kdyby s ní tvůrci nadále nepočítali.

V následující fázi 4 bychom se měli dočkat druhého Doctora Strange nebo Bladea a šušká si o novém Ghost Riderovi nebo o komiksovce s vlkodlakem, takže potenciál pro temnější příběhy s děsivými hrdiny včetně Man-Thinga tu jistě je. Navíc tihle borci by se klidně mohli spojit v tým Midnight Sons, což je seskupení hrdinů s nadpřirozenými schopnostmi, kam spadá například i upír Morbius, Iron First či Wong. V tomto případě záleží, jakou verzi komiksů bereme v potaz.

Jak se to s Man-Thingem vyvrbí zatím nevíme, ale jeho účast v MCU není nereálná. Mrkněte do galerii a porovnejte marveláckého Man-Thinga s jeho DC verzí, která letos dostala docela povedený seriál.

Galerie: 8

Thor: Ragnarok potvrdil existenci komiksové postavy Man-Thinga v MCU | Fandíme filmu Thor: Ragnarok potvrdil existenci komiksové postavy Man-Thinga v MCU | Fandíme filmu Thor: Ragnarok potvrdil existenci komiksové postavy Man-Thinga v MCU | Fandíme filmu Thor: Ragnarok potvrdil existenci komiksové postavy Man-Thinga v MCU | Fandíme filmu Thor: Ragnarok potvrdil existenci komiksové postavy Man-Thinga v MCU | Fandíme filmu Thor: Ragnarok potvrdil existenci komiksové postavy Man-Thinga v MCU | Fandíme filmu Thor: Ragnarok potvrdil existenci komiksové postavy Man-Thinga v MCU | Fandíme filmu Thor: Ragnarok potvrdil existenci komiksové postavy Man-Thinga v MCU | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest