The Batman: Dorazí v očekávané komiksovce i Batgirl a Robin?

The Batman: Dorazí v očekávané komiksovce i Batgirl a Robin? | Fandíme filmu
Warner Games
Zobrazit dalších 9 obrázků
The Batman by měl posloužit jako začátek pro mnoho dalších postav.

Připravovaný The Batman režiséra Matta Reevese má i na poměry obřích superhrdinských blockbusterů opravdu obrovské ambice. Film totiž hodlá v podstatě rebootovat značku, uvede novou tvář maskovaného hrdiny v podobě Roberta Pattinsona a také bude obsahovat doslova hromady ikonických postav z komiksů. Už nějakou dobu se ví o impozantní galerii záporáků, kterou film představí. The Riddler, The Penguin, Catwoman, Firefly, Mad Hatter nebo Two-Face - ti všichni se s Batmanem podle všeho střetnou. Nebude pak chybět ani například Batmanův spolupracovník komisař Gordon. Podle všeho by pak tento výčet klasických postav neměl být stále u konce. Měl by se totiž rozšířit o Batmanovy věrné parťáky.

Podle časopisu Forbes by totiž ve filmu neměla chybět Barbara Gordon alias Batgirl. Možná si vzpomínáte, že měla hrdinka původně dostat vlastní snímek z dílny Josse Whedona, který však projekt později opustil. Aktuálně je ve vývoji scénář z pera Christiny Hudson (Bumblebee), přičemž film hledá režisérku. Snímek by pak by měl těsně navazovat právě na The Batmana, kde by měla být Batgirl poprvé představená a víc prostoru pak dostat až v samostatném snímku.

Nezapomnělo se pak ani na Batmanova věrného sidekicka Robina. Ten se však nemusí nutně objevit přímo v The Batmanovi, spíše v pokračováních. Reeves totiž prý plánuje rovnou celou trilogii, kde by rád Robina představil i s jeho origin story. Konkrétně by se mělo jednat o původního a nejznámějšího Robina - Dicka Graysona, jenž se později v komiksech stal hrdinou Nightwingem. Právě jako Nightwing se pak i Dick dočká v budoucnu  samostatného snímku, který byl však odkládán právě kvůli The Batmanovi. Jak to tedy vypadá, The Batman a jeho případné sequely budou startovací plošinou pro řadu dalších postav. Otázkou zůstává, zda si přece jenom Matt Reeves neukousl moc velké sousto a zda dokáže i s takovou haldou postav udělat dostatečně kompaktní a kvalitní snímek.

Zdroj: Forbes

The Batman

USA
Akční, Krimi, Drama
Info o filmu

Galerie: 10

The Batman: Dorazí v očekávané komiksovce i Batgirl a Robin? | Fandíme filmu The Batman: Dorazí v očekávané komiksovce i Batgirl a Robin? | Fandíme filmu The Batman: Dorazí v očekávané komiksovce i Batgirl a Robin? | Fandíme filmu The Batman: Dorazí v očekávané komiksovce i Batgirl a Robin? | Fandíme filmu The Batman: Dorazí v očekávané komiksovce i Batgirl a Robin? | Fandíme filmu The Batman: Dorazí v očekávané komiksovce i Batgirl a Robin? | Fandíme filmu The Batman: Dorazí v očekávané komiksovce i Batgirl a Robin? | Fandíme filmu The Batman: Dorazí v očekávané komiksovce i Batgirl a Robin? | Fandíme filmu The Batman: Dorazí v očekávané komiksovce i Batgirl a Robin? | Fandíme filmu The Batman: Dorazí v očekávané komiksovce i Batgirl a Robin? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest