Sebevražedný oddíl 2: Herecký ansámbl na prvních společných fotkách, dárek pro režiséra Jamese Gunna

Sebevražedný oddíl 2: Herecký ansámbl na prvních společných fotkách, dárek pro režiséra Jamese Gunna | Fandíme filmu
James Gunn/Warner Bros.
Zobrazit dalších 9 obrázků
Natáčení druhého Sebevražedného oddílu začalo! Mrkněte na první společné fotky.

James Gunn už pilně pracuje na svém příštím projektu - Sebevražedném oddílu 2. Teprve před několika dny začalo natáčení a už se objevily první zákulisní fotky. Sice se nejedná o nějaké šťavnaté úniky přímo z placu, i tak ale stojí za to. Na obou fotkách lze totiž vůbec poprvé vidět zatím asi nejzajímavější prvek celého filmu a to sice opravdu našlapaný herecký ansámbl. Kromě Gunna si na nich můžete všimnout například  Margot Robbie, Nathana Filliona, Peta Davidsona, Pom Klementieff, Jamesova bratra Seana Gunna a spousty dalších osobností.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený James Gunn (@jamesgunn),

A když už mluvíme o Jamesi Gunnovi, nesmíme samozřejmě zapomenout na jeho asi nejočekávanější snímek - třetí Strážce Galaxie. I k nim se totiž objevilo něco nového, je to ale spíš taková milá drobnost, která však parádně ilustruje vstřícný a pozitivní přístup Marvelu. Na oslavu začátku natáčení druhého Sebevražedného oddílu totiž Gunn dostal od Marvel Studios pozorný dárek ve formě skvěle vypadajícího fotoalba, jež mapuje jejich práci na prvních a druhých Strážcích.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Starting production on #TheSuicideSquad, I received perhaps the coolest and sweetest start-of-production gift ever, along with a note of how excited they are for the movie from Kevin, Lou, Victoria, Mary and Jonathan at @marvelstudios. They made me this incredible scrapbook of our journey so far on #GuardiansoftheGalaxy. It’s a thick tome packed with memories that brought a tear to my eye. As I’ve said so many times, at the end of the day, Marvel and DC fans have a lot more in common than they do not. I am now and have been for almost all my life, both. Maybe you like one more than the other - that’s cool - but that doesn’t mean you can’t enjoy them all or that you have to tear the other down. I know that I and my partners at both Marvel and DC believe that what’s good for one studio is generally good for all: spurring each other on daily with heartfelt, spectacular, and innovative entertainment that keeps audiences around the world loving movies based on or inspired by sequential art. #marvel #dc Let’s go, team(s).

Příspěvek sdílený James Gunn (@jamesgunn),

Dokáže podle vás James Gunn ze dvojky Sebevražedného oddílu udělat podobně kvalitní podívanou, jako jsou Strážci galaxie, nebo to spíš dopadne stejně špatně jako poprvé? Napište nám do komentářů.

Zdroje: Movieweb, ComicBook

Sebevražedný oddíl

05.08.2016 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Krimi, Fantasy, Thriller
Info o filmu

Galerie: 10

Sebevražedný oddíl 2: Herecký ansámbl na prvních společných fotkách, dárek pro režiséra Jamese Gunna | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: Herecký ansámbl na prvních společných fotkách, dárek pro režiséra Jamese Gunna | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: Herecký ansámbl na prvních společných fotkách, dárek pro režiséra Jamese Gunna | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: Herecký ansámbl na prvních společných fotkách, dárek pro režiséra Jamese Gunna | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: Herecký ansámbl na prvních společných fotkách, dárek pro režiséra Jamese Gunna | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: Herecký ansámbl na prvních společných fotkách, dárek pro režiséra Jamese Gunna | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: Herecký ansámbl na prvních společných fotkách, dárek pro režiséra Jamese Gunna | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: Herecký ansámbl na prvních společných fotkách, dárek pro režiséra Jamese Gunna | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: Herecký ansámbl na prvních společných fotkách, dárek pro režiséra Jamese Gunna | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: Herecký ansámbl na prvních společných fotkách, dárek pro režiséra Jamese Gunna | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu