El Camino: Filmové pokračování Perníkového táty odhalilo, které postavy se vrátí. A jsou tu nové trailery

El Camino: Filmové pokračování Perníkového táty odhalilo, které postavy se vrátí. A jsou tu nové trailery | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Kdo se vrátí v posledním dobrodružství Jesseho Pinkmana a co od něj čekat?

Článek obsahuje spoilery pro Perníkového tátu!

Samotný seriál Perníkový táta, lépe známý pod svým originálním titulem Breaking Bad, sice došel ke konci už před několika lety, to ale neznamená, že jsme se se světem vařičů drog a jejich přátel/nepřátel loučili nadobro. Fanoušci ho totiž stále mají šanci navštěvovat prostřednictvím spin-offu Volejte Saulovi (Better Call Saul). Jen málo kdo ale čekal, že Saul nebude posledním projektem této zaběhnuté série. Vince Gilligan, tvůrce obou seriálů, totiž začal připravovat pro Netflix také celovečerní film s názvem El Camino: A Breaking Bad Movie, jenž se má točit okolo Jesseho Pinkmana (Aaron Paul), jedné poloviny ústřední dvojice, kterou si diváci tehdy v roce 2008 zamilovali. Gilligan film nejen napsal, ale také osobně zrežíroval a před nedávnem v prvním teaseru odhalil, že těšit se na něj můžeme už 11. 10. Od té doby se ale vynořily na povrch dvě nové upoutávky a dozvěděli jsme se, jaké postavy ze seriálu se pro filmový epilog vrátí.

Ačkoliv fandové žádali jeho návrat a sám Bryan Cranston potvrdil, že by si roli zopakoval s chutí, Walter White mezi potvrzenými bohužel není. Ve finálním filmu se možná ještě tajně ukáže a jeho cameo je drženo pod pokličkou, ale zatím o něm nic nevíme. V El Camino ale uvidíme alespoň několik starých známých. Diváky nejspíš nepřekvapí, že Jesse se opět dostane do kontaktu se svými přáteli Skinny Petem (Charles Baker) a Brandonem „Badgerem“ Mayhewem (Matt L. Jones). Oba se navíc ukázali přímo v upoutávkách. Zajímavější je pak návrat Mikea Ehrmantrauta (Jonathan Banks), s nímž Jesse a Walter spolupracovali. V době událostí filmu je ale po smrti, nejspíš tedy dojde i na flashbacky (Že by se Walter přece jen vplížil právě tudy?).

Rozhodně ale nemáme čekat, že by nás film vzal za ruku a s úsměvem vysvětlil, kdo je kdo. El Camino přímo navazuje na události seriálu a jestli jste ho neviděli, děj podle Aarona Paula nejspíš nepochopíte. Film je určený pro fanoušky a má v plánu přinést jim definitivní konec Jesseho příběhu, který byl ve finální epizodě zanechán relativně otevřený. Gilligan dokonce prozradil, že původně zamýšlel natočit jen krátký pětiminutový filmeček čistě pro nejzarytější fandy, když ale začal psát scénář, měl najednou v rukou dvouhodinový film. Nyní už na vás čekají zmiňované trailery a v galerii najdete také vůbec první (a nejspíš také poslední) plakát.

Zdroje: Collider, MovieWeb, ComingSoon.net

Galerie: 6

El Camino: Filmové pokračování Perníkového táty odhalilo, které postavy se vrátí. A jsou tu nové trailery | Fandíme filmu El Camino: Filmové pokračování Perníkového táty odhalilo, které postavy se vrátí. A jsou tu nové trailery | Fandíme filmu El Camino: Filmové pokračování Perníkového táty odhalilo, které postavy se vrátí. A jsou tu nové trailery | Fandíme filmu El Camino: Filmové pokračování Perníkového táty odhalilo, které postavy se vrátí. A jsou tu nové trailery | Fandíme filmu El Camino: Filmové pokračování Perníkového táty odhalilo, které postavy se vrátí. A jsou tu nové trailery | Fandíme filmu El Camino: Filmové pokračování Perníkového táty odhalilo, které postavy se vrátí. A jsou tu nové trailery | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest