Madame Web: Kdo napíše scénář k chystané komiksovce ze světa Spider-Mana?

Madame Web: Kdo napíše scénář k chystané komiksovce ze světa Spider-Mana? | Fandíme filmu
Marvel Comics
Zobrazit další 4 obrázky
Film o mocné jasnovidce, která často pomáhá Spider-Manovi, má své scenáristy.

Sony pracuje hned na několika různých filmech, které budou součástí "spider-manovského" universa. Je ale pravda, že situace kolem těchto projektů je trošku zmatená. Měli jsme se například dočkat společného filmu Black Cat a Silver Sable, ale nakonec to vypadá, že každá z dam dostane vlastní sólovku. 

Samostatný film bude mít i další výrazná žena z komiksů se Spider-Manem a to Cassandra Webb známá spíše jako Madame Web. Jde o mutantku, jež je nadaná telepatií nebo jasnovidectvím a často pomáhá Spider-Manovi. 

Na stránkách komiksů se Madame Web objevuje od osmdesátých let minulého století a byť jde spíše o vedlejší postavu, stačila si vybudovat slušnou popularitu. I když je asi i tak překvapením, že si Sony vybralo zrovna ji, aby dostala vlastní film. 

Nicméně se s ním počítá a nově se ví, kdo ho napíše. Bude to dvojice Matt Sazama a Burk Sharpless. Ti mimochodem pracují na jiném komiksovém filmu pro Sony, který našel inspiraci v marvelovských komiksech a to projektu Morbius. Ten se zaměří na další výraznou postavu z komiksů se Spider-Manem, doktora Michaela Morbia, z něhož se stal takzvaný pseudovampýr, což znamená, že nemá všechny schopnosti upírů, ale také postrádá jejich slabiny. 

Na jednu stranu je dobře, že na dvou filmech z jednoho universa budou pracovat stejní lidé, na té druhé je na místě uvést, že Sharpless a Sazama nemají zatím úplně ideální filmografii. Stojí totiž za tituly jako Poslední lovec čarodějnic, Drákula: Neznámá legenda nebo Bohové Egypta. A byť některé z nich byly snesitelné, nejde o žádné skvosty.

Pokud jde o film Madame Web, tak zatím není jasné, kdy by měla padnout první klapka a tím pádem nebylo oznámeno ani datum premiéry.

Zdroj: Collider

Galerie: 5

Madame Web: Kdo napíše scénář k chystané komiksovce ze světa Spider-Mana? | Fandíme filmu Madame Web: Kdo napíše scénář k chystané komiksovce ze světa Spider-Mana? | Fandíme filmu Madame Web: Kdo napíše scénář k chystané komiksovce ze světa Spider-Mana? | Fandíme filmu Madame Web: Kdo napíše scénář k chystané komiksovce ze světa Spider-Mana? | Fandíme filmu Madame Web: Kdo napíše scénář k chystané komiksovce ze světa Spider-Mana? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest